Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nálatok is így van ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok is így van ez? Nektek is ennyire függ a kedvetektől, hangulatotoktól az orgazmus? És tényleg ennyire fejben dől el minden?

Figyelt kérdés
Amikor barátom orálisan kényeztet,akkor néha elég nehezen megyek el,(nem azért mert rosszul csinálná)vagy egy kicsit később,tehát néha több időbe telik még elmegyek,néha meg nem.És megfigyeltem,hogy ez nagyon összefügg a lelkiállapotommal,és azzal,hogy állok hozzá az egészhez.Amikor nagyon happy voltam,és jó kedvű voltam,akkor elég hamar ,és könnyen elélveztem,amikor pedig rossz volt a kedvem,ideges voltam és NEM igazán HITTEM abban,hogy el fogok menni,akkor nagyon nagyon nehezen.
2011. máj. 30. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez majdnem minden lánynál így van. A fiúkkal szemben, nálunk nagyon függ a hangulattól, ráhangoltságtól, lelkiállapottól.
2011. máj. 30. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
mindenképp így van. Ha nem tudok 100%-osan ráhangolódni, kikapcsolni az agyamat, akkor csak nagyon nehezen sikerül, vagy sehogy se-.-
2011. máj. 30. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze ez így van.Én azért kitudom magamból nagynehezen csikarni nyaláskor az orgazmust,ha nincs nagy kedvem akkor is.Elkezdek valami jóra gondolni közbe....Szal természetes amiről írsz.23N.
2011. máj. 30. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
És ilyenkor - én mint fiú - mit csinálhatok? Mármint ilyenkor tehetek bármit, legjobb tudásom szerint, mégis csődöt fog mondani? (vagy csak én vagyok béna?)
2011. máj. 30. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:

12:24

nem tudom

2011. máj. 30. 14:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!