Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 és fél évesen 17 centi a kancsim. Szerintetek lányok?
kancsi? ezt sem hallottam még ebben a formában :D
Mi lenne vele? van és kész... ha azt mondjuk kicsi akkor mit csinálsz? Ha azt mondjuk, hogy nagy akkor levágod? Nem itt kellene kiteregetned amid van, hanem szerezz egy csajt és neki mond...
Jó nagy. És még nőhet is. Ugye, ezt a választ várod? Tessék.
19/L
Az nagyon nagy :/ Ne haragudj, de ha csak méret alapján kéne választanom, akkor olyan fiút választanék, akinek 14-15 cm. A barátomé 16 centi és még azzal is tud fájdalmat okozni. Emiatt mindig vissza kell fogni magát bizonyos pózokban, és sajnálom, hogy pár pózt nem vethetünk be, ha nagyon vadul szeretkezünk. A tied még nőni is fog, így elég valószínű, hogy mindig óvatosnak kell majd lenned, hogy ne okozz fájdalmat a partnerednek (mivel a női hüvely 7-8 cm).
20/L
csak annyit megsúgok 22éves fejjel,hogy nem feltétlenül a méret a lényeg (még ha közhely is,de így van).Lehet bármekkora,ha nem tudod használni(és nem csak őt,hanem az egész testedet)ááá...korai ez még neked.
22N
14 és fél........pisiléshez elég a 17 cm.. Kisfiú vagy te még ehhez... Egy jó szeretkezésnek, semmi köze a mérethez. Lehet, hogy meglátnál egy meztelen lányt, és elfutnál...:D
27/N
Most komolyan!!! "kancsi"?! :D
Szerintem a peniszed helyett most figyelj oda kicsit a szemelyiseged fejlodesere... bar nem vagyok a noi lelek rejtelmeinek szakavatott ismeroje, de eros a gyanum, hogy az is igen sokat nyom a latban a parvalasztasnal...:D
Amugy nagyon is jo ez a meret, en is elfogadnek egy ekkorat, bar ahogy neztem itt a valaszokat, eleg meglepo, hogy milyen sokan szavaznak a 14-15 cm-re...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!