Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*rul csinálja vagy csak én érzem úgy?
Nincs viszonyítási alapod?
Keress egy másik kiindulópontot és máris meg tudod itélni.
Egyébként, nem, nem csinálja jól. Vagy ügyetlen még vagy undorodik és kényszerből, az elvárások miatt teszi csak meg.
Te meg kezd el piszkálni a csúnyáját egy bottal, távolról, neki sem fog tetszeni.
Hát segíts neki...nem azt kell mondani, hogy nem jól csinálja, hanem valahogy így: "Szívem, kipróbáljuk azt hogy jobban beveszed? Mozgasd a bőrt a kezeddel kérlek! Most szívd! Most nyald oldalról!" És persze mindenképp hozzá kell tenned, hogy minden csak akkor van, ha ő is akarja, és beszéljetek meg mindent.
19/l
Mért van az,ha szex terén eljutottatok eddig,akkor a kommunikáció gondot jelent?Nem is kell feltétlenül megbeszélni,hanem irányítsd te,közben kedvesen adj neki tippeket,hogy szeretnéd.De ha az a helyzet,hogy ő nem akarja és te erőlteted rá,akkor nem lesz jó vége.Az a lényeg,hogy ő is élvezze.Ehhez a dologhoz nálam is ki kell alakulnia a megfelelő bizalomnak,én sem csináltam a barátomnak az elején,nem is kívántam,mert akkor még nem szoktunk annyira össze szex terén sem.Mostmár imádom csinálni,ő türelmes volt,megvárt.
22N
Ezzel miért alázná meg? Egy szó sem esett arról,hogy a csaj nem szeretné és ő meg erőlteti. Egyszerűen csak nem csinálja jól és valahogy finoman irányítani kell. Ennyi. Nyilván ha a csaj nem szeretné,akkor majd mondja. Nálam is előfordul,hogy nincs kedvem,nem kívánom,akkor nem is csinálom.
22N
Ha nem akarja akkor minek erőlteted?! Fúj, de rühellem az ilyen fiúkat.Vegyétek már észre, hogy vannak lányok akik nem szeretnek szopni, és nagyon sokan vannak! Ez a szopás egy megalázó dolog. Gondoljatok már bele! Ha egy lány odaadja magát akkor ne az legyen az elvárásod hogy "Jól leszop, kiveri nekem, aztán meg jól megbaszom" Ez a dolog már teljesen erről szól...Nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de sajnos elég kevesen vannak. Egy lányt kényeztetni kell, felizgatni, kielégíteni, és akkor lehet szó arról hogy azon kívül hogy belénk dugjátok, kaphattok többet is. Könyörgöm...egy lánynak átlagosan 20perc kell ahhoz hogy rendesen felizguljanak, és utána is körülbelül 20 perc, hogy kielégüljenek. Nektek meg áll a farkatok másodperceken belül és készen áll mindenre!
Értsétek meg amit mondok, ez a szex dolog nem arról szól amiről a mai napokban..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!