Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha óvszert húzok egyből lekókad?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 08:22
1/7 anonim válasza:
nem vagy vele egyedül, egyrészt valóban kényelmetlen dolog, másrészt sokszor annyi ideig babrál vele az ember, mire feljön, h tényleg lankad az inger
ha utána meg szorít és nem kényelmes, akkor meg annyi az egésznek sztem
szal hülye egy találmány az az óvszer, csak sajnos nincs más helyette, ami hasonlóan hatásos lenne
2/7 anonim válasza:
Meg kell tanulni gyorsan, és ügyesen, bénázás nélkül felhúzni, akkor nem kókad le. Amúgy ez sok pasinak probléma, és meg is értem, nem lehet kellemes érzés becsomagolni a cuccost :)
3/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom h nem kényelmes és sokat tompít az érzésen, mivel 19 vagyok nemigazán akarok viagrán élni. Bár a vérnyomásom is elég alacson, ezért muszály lesz valamit kitalálni.
2011. máj. 30. 09:05
4/7 anonim válasza:
Ki kell bekkelni azt az időt, amíg ráveszed a csajt, hogy szedjen tablettát. Ez van...
5/7 anonim válasza:
nyugi én is így vagyok vele, elég kényelmetlen mikor élvezi az ember a helyzetet és a gumi miatt lankad le
szerencsére eddig a lányok ezen nem akadtak fent hanem pár nyelvcsapással orvosolták a problémám :)
6/7 anonim válasza:
Azért, mert folyamatosan arra koncentrálsz, hogy "jaj de szar", "jaj a fenéért kell kotont húznom", "fenéért nem képes tablettát szedni"...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem streszelek, épp elenkezoleg, probalom élvezni azt a kis érzést ami még a kotonon keresztül áttszűrődik. tobb mint valoszinu h szedek majd valami novényi alapú bogyót ami segít.
2011. máj. 30. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!