Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap este leszopott a barátnőm, és azt mondta, hogy tegnap előtt is mikor leszopott, elég fura szaga volt a farkamnak mintha tömény pizzéria szag lett volna, de eléggé bódítóan hatott rá az a szag. Azért mondta el mert most nem érezte.
Az a baj én kellemetlen helyzetben éreztem magam, mert nálam ha szagot mondanak az nem jelent jót... tiszta vagyok napi szinten tusolok sőt nyáron van hogy reggel este is ha nagy a hőség. Lehet tényleg tetszett neki? Nem nagyon éreztem én semmi ilyet magamon aznap mikor leszopott, de ő azt mondja érezte...
2011. máj. 30. 08:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, lehet, hogy másnak a szagát érezte.
2/2 anonim válasza:
nemtom nekem volt egy pasim, annak nagyon furi szaga volt mindig, de nem feltétlen kellemetlen, és nem zavat. biztos mondja a csajod ha rossz lett volna, ha már felhozta a témát, ne aggódj
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!