Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mivel szeditek le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mivel szeditek le a szőrt intim részeteken?

Figyelt kérdés
Borotválni szeretném de nem merek borotvát használni meg félek hogy megvágom magam, mekkora az esélye?
2011. máj. 30. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:

szia

én borotvával csináltam mindig is.van rá esély hogy el vágd magad de ha vigyázol akkor nem fogod óvatosan kell csinálni.jah de remélem azt tudod minél sűrűbben fogod borotválni annál hamarabban fog nőni és erős lesz nagyon.

2011. máj. 30. 07:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyantával jobban jársz, megéri kibírni azt a pár percet.
2011. máj. 30. 07:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Én szőrtelenítővel szoktam először a zavaró részeket eltüntetni (amik kilátszanak a bugyiból) spatulával, utána borotvahabbal az egészet (mert az legalább nem csíp), vagyis majdnem az egészet, mert szoktam egy csíkot hagyni, hogy ne legyen olyan kislányos.

Nem szoktam sűrűn csinálni ezt

2011. máj. 30. 08:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Én borotvával csinálom, de tény és való, hogy a gyanta jobb, csak van aki nem bírja a fájdalmat. Én kipattogtam tőle, a lábamon is, mikor azt kezdtem el csinálni, szóval emiatt majdnem 2 hétig járhattam a bőrgyógyászhoz....
2011. máj. 30. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyantáztatom. Fáj, de egyáltalán nem kibírhatatlan. :)

23/l

2011. máj. 30. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Először borotva volt, de rossz volt. Aztán tértem át a gyantára, ami iszonyatosan fájt, de pár alkalom után annyira "meglazultak" a szőrtüszők, hogy most már epilálni is tudom őket. Még mindig nem olyan, mint a simogatás, de kibírható.
2011. máj. 30. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha bírod a kemikáliákat, próbálkozz krémmel. Veet vagy a depilannak van külön intim területekre való krémje, elég jó mindkettő. Jó, mert nem vágod meg magad, és nem is fáj, csak büdös és várni kell, amíg hat.
2011. máj. 30. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én epilálom. Meg borotválom néha. Végülis kibirható, de azért nem kellemes.
2011. máj. 30. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
én mindig is epiláltam
2011. máj. 30. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!