Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal egy városban lakunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal egy városban lakunk és egy suliba járunk de így is nagyon keveset szexelünk és találkozunk. Mit tennél a helyemben? (bővebb sztori. )

Figyelt kérdés

Sportoló a lány, meg is értem hogy mindig versenye van, de hogy ennyi az már nekem sok...heti 5 edzése van, hétvégén verseny, havonta kb. egy szabad hétvégéje van és heti egyszer ér rá hétköznap..én is sportolok de ha akarnék tudnék rá időt szentelni...

egy hónapja tudtunk havi egyszer szexelni, de az utóbbi hónapban egyszer nem szexeltünk...mindig kitalált valamit amiért nem jött át hozzám...pedig ha nagyon akart volna simán szexelhettünk volna nálam mert lett volna rá ideje

kérdezzek erre rá vagy várjam meg a nyarat, hogy akkor milyen lesz?

szerelmes vagyok belé azt mondja ő is szeret el is hiszem de ez kicsit "zavar". 17 éves vagyok ő is annyi. Most eszünk 4 hónaposok, nem akarom elpazarolni az időmet olyan lányra akivel alig tudok találkozni. Lehet hülyeség az utóbbi mondatom, de sokkal boldogabb lennék ha többet lehetnék vele.

2011. máj. 29. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

lehet, hogy szeretne főiskolára, egyetemre menni, és egyfolytában tanul a szabadidejében.

ezért nem való a felnőtt élet, és ezzel együtt a szex tiniknek, mert nem a tanulásra koncentrálnak, ami a dolguk lenne, hanem a párkapcsolatra.

nem élhetnek úgy, mint a felnőttek, hogy hetente többször is órákat töltenek együtt, mert akkor sosem veszik fel őket. pláne, akik még edzeni is eljárnak mellette, azoknak hogyan is lenne, akár csak egyetlen percnyi szabadidejük is?

inkább az ő jövőjét tekintsd fontosnak, és ne is biztasd a több találkozásra, mert akkor mégis hogy fog tanulni?

majd 18 éves korotok után, ha végeztek a középsulival, akkor randizgassatok.

2011. máj. 30. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy apró észrevétel: sokkal többször említetted a szexet, mint a találkozást. Azért az nem mindegy, hogy miért szeretnéd, hogy többet legyetek együtt... de ez a Te dolgod.

Szerintem beszéld meg vele, elvégre az egészséges kapcsolat (többekközött) a jó kommunikáción alapszik. Ne támadd le, csak egyszerűen mondd el neki, hogy többet szeretnél vele lenni. Ezt biztosan nem fogja zokon venni. Aztán meglátod, hogy változat-e a dolgokon. Ha igen, akkor hurrá, ha nem, akkor szerintem hagyd.

2011. máj. 30. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
előző hozzászóló te hány éves anyuka vagy? :D
2011. máj. 30. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:
19 éves lány vagyok :D
2011. máj. 30. 13:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!