Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám feldobni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 4 hónapja vagyunk együtt. eddig a misszionárius és a fotelba leülök majd ő ráül velem szembe dolog ment. fel szeretném dobni valahogy, nem kell semmi extrém dolog, csak ne legyen ilyen lapos.2011. máj. 29. 23:17
1/8 anonim válasza:
feltesd a hátára lábait emeld fel és hagy szóljon barátnőmnek az nagyon bejön ;)
2/8 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy nem akarja-e más pózokba is csinálni. Biztos nem fog rá nemet mondani. Lehet 69,kutyapóz, "oldalfekvő" (nem tudom a pontos nevét:D ) stb.
3/8 A kérdező kommentje:
okés. első, arra gondolsz amikor a "nyakamba" veszem a lábát és úgy nyomom be neki?:D
2011. máj. 29. 23:30
4/8 A kérdező kommentje:
ja közbe rájöttem h nem arra gondolsz. hm. érdekes. :D majd megpróbálom :D egyébként nem engedi h nyaljam.. : / nem tudom miért. pedig szép puncija van, és nem is kellemetlen az illata vagy ilyesmi.. mondjuk alapból elég szégyenlős..
2011. máj. 29. 23:31
5/8 anonim válasza:
ha 4 hónap után lapos a dolog az már gáz...
6/8 A kérdező kommentje:
nem jelentettem ki konkrétan hogy lapos, csak nem akarom hogy ellaposodjon. van különbség. tudom, én fogalmaztam rosszul az elején. de így értem ahogy most leírtam.
2011. máj. 30. 00:07
7/8 anonim válasza:
Szerintem a pózokon agyalás előtt először a helyszín milyenségén és a körülményeken változtass, egy nő agyával gondolkozz...hacsak nem magadnak szeretnéd feldobni.
8/8 A kérdező kommentje:
azér lehetetlent ne kérj. :D egy nő agyával gondolkozni.. de megpróbálom
2011. máj. 31. 19:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!