Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az exszel. Ilyen esetben mit tennétek?
A barátommal kb 2 hónapja szakítottunk...de nem találkoztunk egymással február óta, mert külföldön dolgozik. Igazából a szakítás kiváltó oka a távolság volt és az ellentétes természetünk. Habár szakítottunk, a vonzalom nem múlt el közöttünk és megmaradt a baráti viszony. És azt tervezzük, hogy ha hazajön és nekem nem lesz kapcsolatom talán együtt töltünk egy éjszakát. Szerintetek hülyeség ilyenbe belemenni? Vagy ha mind a ketten akarjuk, hallgassunk az ösztöneinkre? Utólag meg fogjuk bánni? Volt valaki hasonló szituban? Félek h újra beleszeretek...:S
20/L
Persze,hogyne..csak utána lesz qrva szar. :) Tapasztalat.
23:13
volt benne részem.
szakitottunk(3éves kapcs)2honapra rá irtam neki 1 köszönör levelet asszem névnapjára, levelezgettünk találkoztunk csokoloztunk és végül többször volt szex..nem jártunk d eö akart én meg nem . mondta h neki jo a szex én mondtam h nem mert csak rosszabb lesz végül, lett 1 pasi az életemben pont akkoriban ismertem meg mikor levelzgetem az exxel. annak a pasinak mindent elmondtam sokat beszéltünk. én tetszettem neki nagyon, hivott randira is ugy h volt bnöje is, de én nem mentem mert annyira nem tetszett söt elsöre nem is tetszet csunyának találtma caak a teste volt jo(kajakos:D) beszéltem neki az exel valo kapcsoalotmrol(exel sokat veszekedtünk föleg azér h miér nem járunk ujra)ezzel a sráccal titokban kellett beszélgetni nehogy ex megtudja mert akkor beköp szüleimnek h vele voltam....tehát zsarolt skakba tartott végül beleszerettem ebbe a srácba aki képes volt nekem akkora eröt adni h lekoppintsam az exet(képtelen voltam egyedül lerázni féltem h mi lesz utána kellek e é még vkinek) mert rámtapatt követett stb(megkattant) azota azzal a sráccal vagyok és nagyonnagyon szerelmes vagyok:)
Volt hogy 2 ex 1 év után újra összejött és azóta is jól megvannak, de azok nem problémáztak ennyit mint te!
Túl sokat aggódsz!
Ami jó, és tetszik, csináld! Ami nem, azt ne!!!!!! Ennyi!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!