Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem nedvesedik be?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nedvesedik be?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2hete összejöttem egy lánnyal. Most aludtunk együtt másodszor. Orálig mentünk eddig el. A problémám az lenne, hogy a lány hallhatóan nagyon élvezi már a simogatást is, és amikor odanyúlok, tiszta forró és vörös, ám szinte egyáltalán nem nedves, nem értem miért van ez, így szerintem ő se tudja annyira élvezni. 1 éve nem szűz már, de kb fél éve nem volt sráccal. (17/l, 18/f)Esetleg valami tanács? Nyílván ha ez így marad síkosítót fogunk használni a sexhez, de én jobban örülnék, ha nem kellene, zavar hogy tudom, valami nem teljesen jó neki. Előre is köszi!
2011. máj. 29. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szed tablettát?
2011. máj. 29. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól meg kell köpködni!
2011. máj. 30. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne tedd egyértelművé számára az igazi célod, vagy legalábbis először a legfőbb célod az legyen, hogy a bizalmába férkőzz! Csókolgasd, simogasd, dícsérgesd, beszélgessetek, ne az legyen, hogy bamm lehúzod róla a ruhát, orálisan kényezteted, neki meg élveznie kéne. Figyeld meg, minden rendben lesz :)
2011. máj. 30. 02:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom nem szed tablettát.

Utolsó: pont hogy nagyon nem ez van. Szóval kb egy fél órát csak izgatjuk egymást. jó nyilván mindketten tudjuk mire megy ki a dolog, de én úgy látom nagyon fel van izgulva, szóval már attól nyög hogy egy puszit adok a puncijára, és ez tuti nincs megjátszva:D ezért nem értem, ilyet eddig nem tapasztaltam.

2011. máj. 30. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle, hogy mindig így van-e. lehet ő ilyen "nem nedvesedő" típus (?!) :)
2011. máj. 30. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy élvezi...:( Hiába ad hozzá hangokat. Én, mint nő azt gondolom, hogy sok lány/nő túlzásba viszi a kiabálást. Próbáld másképp a dolgokat. A másik az, hogy 2 hét nagyon kevés ahhoz, hogy megismerd őt...Nem feltétlenül kellene még a sexet erőltetni....
2011. máj. 30. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én nem erőltetek semmit, sőt néha én nyugtatom le kicsit, mert nem bír már magával:D szerintem meg fogom akkor kérdezni tőle, aztán meglátjuk mit mond, bár nem számítok sokra, mivel eddig bármit kérdeztem tőle így ágyban, annyit mondott, hogy nagyon jó és abba ne hagyjam... érdekes dolog ez.
2011. máj. 30. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Síkosító helyett inkább lecitint ajánlanék attól nedvesedni fog a barátnőd de te is szedheted több lesz az ondód és jobban fogsz élvezni.

A lecitin esetleg megzavarhatja a barátnőd menstruációját de mást nem okoz, sőt jótékony hatású segít megőrizni a mellek egészségét

2011. jún. 5. 11:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!