Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud teljesen felkemé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud teljesen felkeményedni? (a többi lent)

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretjük egymást, de az a gond, hogy eddig még nem tudott belém hatolni, mert nem keményedik fel teljesen, viszont egy kis "kézi munkától" 3-4 perc alatt "el tud menni", de még aközben sem tud teljesen felkeményedni. Mi lehet ennek az oka?
2011. máj. 29. 22:10
 1/5 Moszuke ***** válasza:
100%

lelki gátak, para stb. nem ragozom.

légy türelmes.. esetleg beszéljetek róla.. de csak finoman... ez k*rva kényes téma csóró fiúnak!

nekem is voltak hasonló gondjaim.. pl első szopásnál el se tudtam élvezni..pedig nemvolt rossz:D

no meg volt,hogy behatolás előtt "behalt" a brém:D

és lelki okai voltak.

és így utólag tudom mi kellett volna a párom részéről:

türelem, megértés, türelem, semmi szarkazmus, semmi jajj megint összement, jajj már megint, csak is türelem és szeretet áradat.

hát én ilyesmit nem nagyon kaptam, szal időbe telt mire "egyedül" megoldottam a lelki gondjaim:D

nah, de.. te ne legyél türelmetlen!:) legyél empatikus és türelmes és minden működni fog úgy ahogy kell:)

ennyi

23/f

2011. máj. 29. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vélem, hogy lelki eredetű lehet a dolog.

Nálunk olyan volt, hogy szex közben egyszer csak minden ok nélkül fogta magát, és lepunnyadt a páromnak. Ez megtörtént vagy 2-3 szex alkalmával. Utána szegény teljesen kiakadt, hogy ő stresszel szex közben azon, hogy fél attól, hogy esetleg elmegy, és annyira "túlnyugtatja" magát, hogy tovább bírja, hogy a végén már nem is akar felállni. (Előtte amúgy hónapokig semmi gond nem volt a szexel, és fogalmam sincs, honnan jött neki ez a butaság) Leültünk, beszélgettünk róla egy fél órát, elmondtam neki, hogy ha fél perc alatt elmenne, azt se bánnám, mert szeretem stb. Egy mély beszélgetés, és azóta semmi ilyen probléma nem történt egyszer sem.

2011. máj. 29. 22:19
 3/5 Moszuke ***** válasza:

@2

hm:) aranyos:)) "jó" csaj vagy:P

2011. máj. 29. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló mindent hibátlanul elmondott. Nem szabad, hogy görcsöljön a srác, adjatok időt magatoknak. Meg kell bízzon magában is meg benned is, ha nem erőlködik, nem görcsöl, akkor nem lesz gond.

Nekem annó hasonló gondom volt, mindig az óvszernél konyult le, ott kezdtem parázni, a megoldás +1 hónap volt, amíg kivártuk a fogamzásgátló hatását (persze ez 16-17 alatt felejtős), és amikor az előjáték alatt rámcsosszant a párom már sosem volt gond (azt leszámítva hogy szinte azonnal elmentem, így ezt a módszert gyógyszer nélkül ne próbáld ki, ha jól sejtem párod szűz, sepercig fogja bírni).

2011. máj. 29. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Levegős a rendszer! :DDD
2011. máj. 30. 01:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!