Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden szex/szeretkezés ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szex/szeretkezés ilyen?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok és félek kicsit mert pasim mindig meséli hogy a barátai hogy kin*yalták a barátnőjüket stb. Attól félek hogy ő is ezt szeretné. Én nem szeretném ezt.Sőt már bocsánat de les*zopni se szeretném a pasimat. Vagy mindenki ezt csinálja?:S:S(Csak értelmes válaszokat,köszönöm!)

17/L

2011. máj. 29. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen ilyen, kérd meg, hogy inkább romantikusan, orális szex nélkül csináljátok.
2011. máj. 29. 21:38
 2/19 anonim válasza:
100%
volt nekem is sok ismerősöm aki ezt gondolta,de majd ha egysuzer megengeded neki, rájössz h nem is olyan rossz sőt...:P
2011. máj. 29. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező semmi. Csak azt kell csinálnod amit te is akarsz. Ráadásul ez csak egy amolyan kiegészítő rész, és sokan vannak rajtad kívül is akik nem szeretik és nem csinálják, ráadásul e nélkül is lehet ugyan olyan jó a szex.
2011. máj. 29. 21:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki ezt csinálja e?! Mintha kötelező lenne azt tenned,amit mások csinálnak,amit a nagyvilág "elvár".A szexben azt csináljátok,ami mindkét félnek jó. Egyébként ha ügyes a fiú,akkor fel fog téged annyira izgatni,hogy engedd neki..Én is gátlásos voltam az elején,aztán egyszer megtörtént,azóta is folyton erre vágyok.

Hidd el jó az. :) Majd egyszer késznek érzed rá magad.Ami a te részedet illeti..Vagy nagyon megszereted ezt a fiút és örömet szeretnél neki okozni..ennek következtében majd megteszed és utána levonod a következtetést.Vagy te magad kívánod meg idővel.Vagy nem fogod soha..de szerintem ilyen nem lesz.Egyszer úgyis megpróbálod,hidd csak el. :)

5/19 Fémfaház ***** válasza:
100%
lesz.pni nem muszáj, de ha kinyalhat azt te is élveznéd:)
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy ilyen beszélgetéskor mikor mesél "szólj be neki" Mért te is ezt szeretnéd? ...akkor biztos választ kapsz. De ha te nem akarsz semmi ilyesmit amit mesél akkor ne is menny bele.Ha nagyon szeret akkor megérti hogy te még nem akarsz vele túl szoros testi kapcsolatot.
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már előbb volt orális szex, minthogy lefeküdtünk volna egymással. Én szeretem orálisan kielégíteni a párom, és az is csodás, mikor Ő csinálja. Szeretkezés közben pedig az szokott lenni az előjáték, illetve Ő úgy szokott engem kielégíteni, eddig hüvelyi úton sajnos nem sikerült elérni az orgazmust... Nem kötelező, és ha a barátod szeret, akkor nem is várja el, hogy csináld. Például a barátom exe sem szerette, ha nyalták, és ő soha nem elégítette ki orálisan a barátomat, mégis együtt voltak két évig, és nem emiatt lett vége.

Viszont én látom a barátomon, hogy mennyire élvezi, mikor nyal, és nagyon be is indul tőle, főleg attól, mikor elélvezek... Úgyhogy ez jó előjáték tud lenni, plusz közben is lehet csinálni, vagy utána.

Ha nem szeretnéd, akkor mondd el a barátodnak legközelebb, mikor erről beszél, hogy Te nem szeretnél ilyesmit csinálni.

A szeretkezés arról szól, hogy egymásnak kölcsönösen örömöt okoztok, hogy együtt élitek át a szerelmeteket egy magasabb szinten, egybekötve a testi élvezetekkel. Szóval olyan lesz majd, amilyen számotokra a jó. Semmi nem kötelező, mindent úgy csináltok, ahogy mindkettőtök élvezi. Úgyhogy ne félj, csak merj beszélni a barátoddal ezekről a dolgokról.

20/L

2011. máj. 29. 21:43
 8/19 A kérdező kommentje:
De én ezt nem csak most hanem később se tudnám elképzelni... valahogy olyan kicsit undoritó meg furcsa:S ennéél én sokkal romantikusabb vagyok. félek hogy majd ha eljutunk odáig akkor ő is ezt akarja majd...
2011. máj. 29. 21:44
 9/19 anonim ***** válasza:
45%

Miért: az nem furcsa, hogy az egyik testrészét beléd dugja?

Sőt: az nem furcsa, hogy hozzányomja a száját a tiédhez, aztán összenyálaz? Brrr... de undorító!

Ha furcsának tartod, akkor még ne csináld, mert éretlen vagy hozzá.

Majd előbb-utóbb megérsz.

2011. máj. 29. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen és akkor én se tudtam elképzelni a későbbiekre nézve sem.Láss csodát,megtörtént! :)

Ne rágódj most ezen.Ha majd szóba kerül ez,akkor szépen elmondod a barátodnak,hogy ezt most még nem szeretnéd,erre nem érzed magad késznek.Azt nem kell mondani,hogy soha nem fogod,mert nem lehet tudni.Ha szeret téged,akkor meg fogja érteni.

egyik előző válaszoló

2011. máj. 29. 21:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!