Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A páromnak a fitymája időközön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak a fitymája időközönként kireped, de csak együttlét közben szokott neki kirepedni! Meg pisilésnél csíp neki, meg alig tudja hátrahúzni, mert nagyon fáj! Ez miért van? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 20:49
 1/6 anonim válasza:
Fitymaszűkület. Vagy túl heves szex.
2011. máj. 29. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok hozzáértő, de leírás alapján simán lehet fitymaszűkület. Érdemes lenne felkeresnie vele egy hozzáértőt, praktikusabb, mint itt kérni távdiagnózist.
2011. máj. 29. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

fitymaszűkülete van.

én ilyenkor mindig bekenem napi 2x bepanthen kenőccsel v hasonló bőrgyógyító kenőccsel és pár nap alatt begyógyul, de olyankor 1 hétig no szex

2011. máj. 29. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor utolsó neked is ajánlanám a doki bácsi felkeresését, fitymaszűkületet azért ma már meg tudják javítani, és akkor nincs vele gond, nem kell kenegetni, meg "pihentetni"
2011. máj. 29. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkület, ha csak kis mértékű (full mereven hátra tudja húzni), akkor még műtét nélkül (kis bemetszés) is orvosolható, de keressen fel dokit.
2011. máj. 29. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy gomba, vagy kiszárítja mosásnál. Én napi 4-5x is megmosom, és amikor szappanozom, akkor kiszárad. Krémezni kell, de jó lenne egy negatív lelet is a bőrgyógyásztól!
2011. máj. 30. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!