Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért háborodik fel egy nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodik fel egy nő, ha a felajánlkozása nem talál meghallgatásra?

Figyelt kérdés
Ha pl. hogy nő titkárnőnek jelentkezik, és látszik rajta, hogy a testi adottságait latba vetve próbálja megkapni az állást, majd még fel is ajánlkozik nekem? Ha ezek után közlöm vele, hogy van, aki jobb munkaerő és nem a testével próbálja megszerezni az állást, hanem az eszével?
2011. máj. 29. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
mert a nők be akarják vetni a testi adottságaikat, és aki szép az teljesen biztos magába, ha meg nem kapja meg az állást akkor persze, hogy megsértődik,mert elutasítás érte az pedig mindenkinek rossz
2011. máj. 29. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem ez kifejezetten tetszett, mmármint hogy nem csak ezek miatt kapja meg valaki az állást! Főleg akinek nincs mit kipakolni, de esze van:)

de durva hogy mit tesznek ma már a nők....

2011. máj. 29. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak a nők. Olyan munkakörben dolgozom, ahol a munkaerő felvétele, illetve kiválogatása a feleadatunk.
2011. máj. 29. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Pontosan azért, mert korábban bármit elérhettek a külsejükkel és ilyen esetben koppannak egy nagyot. Ilyenkor azért rágnak be, mert bedobták az aduászt és már nem tudnak mit tenni. Szembesülnek azzal, hogy a jó külső koránt sem elég, agyuk pedig nincs, így marad a hisztizés.
2011. máj. 29. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert a nők a magánéletben is ilyenek :D Ha kiszemelnek maguknak, lespannolsz velük, és nem hívod el őket randizni, akkor ugyanígy besértődnek. Először még próbálkoznak, kihívóbb cuccok, smink stb, aztán várnak, aztán meg csúnyán néznek...

21f

2011. máj. 29. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:

:D

Én simán meghúztam volna a csajt aztán kiegyeztünk volna!

Te vagy jó munkaerő, aki nem ismeri fel ezt a mélységes elkötelezettséget a szakma iránt!!!???? Szégyelld magad! :D

2011. máj. 30. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!