Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodik fel egy nő, ha a felajánlkozása nem talál meghallgatásra?
Figyelt kérdés
Ha pl. hogy nő titkárnőnek jelentkezik, és látszik rajta, hogy a testi adottságait latba vetve próbálja megkapni az állást, majd még fel is ajánlkozik nekem? Ha ezek után közlöm vele, hogy van, aki jobb munkaerő és nem a testével próbálja megszerezni az állást, hanem az eszével?2011. máj. 29. 20:25
1/6 anonim válasza:
mert a nők be akarják vetni a testi adottságaikat, és aki szép az teljesen biztos magába, ha meg nem kapja meg az állást akkor persze, hogy megsértődik,mert elutasítás érte az pedig mindenkinek rossz
2/6 anonim válasza:
nekem ez kifejezetten tetszett, mmármint hogy nem csak ezek miatt kapja meg valaki az állást! Főleg akinek nincs mit kipakolni, de esze van:)
de durva hogy mit tesznek ma már a nők....
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak a nők. Olyan munkakörben dolgozom, ahol a munkaerő felvétele, illetve kiválogatása a feleadatunk.
2011. máj. 29. 20:35
4/6 anonim válasza:
Pontosan azért, mert korábban bármit elérhettek a külsejükkel és ilyen esetben koppannak egy nagyot. Ilyenkor azért rágnak be, mert bedobták az aduászt és már nem tudnak mit tenni. Szembesülnek azzal, hogy a jó külső koránt sem elég, agyuk pedig nincs, így marad a hisztizés.
5/6 anonim válasza:
Mert a nők a magánéletben is ilyenek :D Ha kiszemelnek maguknak, lespannolsz velük, és nem hívod el őket randizni, akkor ugyanígy besértődnek. Először még próbálkoznak, kihívóbb cuccok, smink stb, aztán várnak, aztán meg csúnyán néznek...
21f
6/6 anonim válasza:
:D
Én simán meghúztam volna a csajt aztán kiegyeztünk volna!
Te vagy jó munkaerő, aki nem ismeri fel ezt a mélységes elkötelezettséget a szakma iránt!!!???? Szégyelld magad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!