Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet sikeresen elnyomni a homoszexuális gondolatokat?
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Ha meleg gondolataid vannak nem bizti h meleg vagy lehet h bi... és ha bi vagy az még mindig jobb mintha meleg lennél.
ui: ne akard elnyomni az ilyen érzéseket. én is akartam de nem jött össze bi vagyok,nem szégyellem van 1 komolyabb kapcsom egy pasival és tudja h néha megcsalom csajokkal. Szerencsére elfogadta és örül h nem pasikkal kavarok. Megért. ha vki szeretni fog akkor megtanul ezzel élni, hidd el ;)
19/ bi csaj
Abból, hogy nem volt kapcsolatod lányokkal, nem következne egyenesen, hogy meleg vagy, de még a gyermekkori emberi kapcsolatok hiányából sem. A homoszexualitás genetikailag kódolt, tehát ha úgy érzed, hogy egy fiút tudnál szeretni, illetve szeretkezni vele (mint ahogy írtad, passzív szerepben), akkor feltehetően homo- vagy biszexuális vagy. A legtöbb meleg átesik az általad leírt dilemmán, bár 25 éves kora előtt.
Én is küzdöttem ezzel, de úgy gondoltam, hogy nem fogom se magamat, se egy lányt becsapni azzal, hogy hetero kapcsolatot létesítek. Azt, hogy mi lenne a helyes, illetve számodra mit jelent a "normális élet", Neked kell eldöntened. Ha tudnál lánnyal párkapcsolatban élni úgy, hogy az számodra is boldogságot okoz, akkor válaszd azt. De ha úgy érzed, Téged csak egy fiú tenne boldoggá, akkor hiába próbálsz ettől megszabadulni, ez mindig a részed lesz, nagyon nehezen el tudod nyomni, de igazán boldog sosem leszel. Remélem, tudtam valamennyit segíteni!
24/F(meleg)
tegnap 20:24
Szerintem soma perverzió, de keress fel egy szexuálpszichológust! Annál jobbat senki nem adhat neked mint ő!
Szerintem annak komolyabb lelki következményei (és utóbb talán testi, egészségügyi következményei) is lennének, ha elnyomnád, bármit is érzel. Hagyd kibontakozni, esetleg ismerkedj fiúkkal, ne csak neten, hanem találkozzatok, még szexelni sem feltétlenül kell, és próbáld ugyanezt lányokkal is. Ha megtudod melyik a jobb, eldől, érezni fogod. Ha pedig továbbra sem tudsz majd dönteni, akkor talán bi vagy, és lényegtelen lesz a társad neme, az lesz a mérvadó, hogy kivel érzed jobban magad.
22/L
Ne próbáld elnyomni ezt az érzést, úgyis előjön. Meglátsz
egy kedves arcú srácot és berobban. Bízd az időre, a sze-
mélyiség fejlődésedre! Ha pedig a fiúknál kötsz ki, akkor
úgy van jól. Szerintem boldogabb leszel, mint egy lánnyal
való, kényszerű házasságban!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!