Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elö fórdul mással is? Hogy csökken a keménység?
Figyelt kérdés
mikor nekilátok a szexnek a barátnömmel akkor szinte mindig beton kemény a farkam!de 1-2percen belül el kezd lassan csökkeni a keménysége,merevedés!nem rég vesztettem el a 3dik szexuális aktusomon vagyók túl.és szex közben csak az segit ha 4-5percenként a kezemmel húzók pár keményebbet a farkamon utánna ismét keményebb lessz...de ezek a le puhulások zavarnak..ez normális?mit tegyek?veletek is elö fordul? 20éves vagyok.2011. máj. 29. 18:45
1/9 anonim válasza:
mikor betonkemény, merisd bele gipszbe, attól tuti nem lankad le(ez nem vicc n már próbáltam)
csak olyan hártyaszerűen, hogy megtartsa alakját
mondjuk a végén vicces, feltörni, de bnőmet ez rettentően felizgatja
2/9 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, a férfi fizikailag nem 1 órás menetekre van tervezve. Nekem is van ilyen, rá kell segíteni. Ha megfelelően felizgatnak, tovább tart majd az erekció is. figyeljetek hogy elég hosszú legyen az előjáték.
24F
3/9 A kérdező kommentje:
a ferfiaknál is számit az elöjáték hossza??ám az is lehet h bele segit ebbe a nem túl tartos erekcióba hogy átlagossan minden nap 1-2 ritkábban 3x is maszturbálok??
2011. máj. 29. 19:15
5/9 A kérdező kommentje:
mert keveset vagyunk 1ütt kb heti 1 alkalom.:(+mostanában kezdtük a aszexuális életet..szal ezért...
2011. máj. 29. 19:27
6/9 anonim válasza:
Minden fejben dől el. A szexnél is, főleg így az elején, mint neked. Ha ráparázol, hogy puhulni fog, akkor 110%, hogy puhulni fog. Ne görcsölj, ne idegeskedj, és nem fog konyulni.
7/9 anonim válasza:
nekem is ilyen, én sem régóta élek szexuális életet. Lehet hogy az óvszer miatt van, nem tudom ..
8/9 anonim válasza:
Engem minél tovább húz barátnőm, annál keményebb a bré, úgyhogy szerintem számít az előjáték hossza. Ha nem nyúl folyamatosan a pajszerhoz akkor te se fogsz idő előtt elsülni és jobban felizgulsz.
9/9 anonim válasza:
Túlsokat vered a dákót, sokat piálsz, sokat cigizel..sztem ez a baj:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!