Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elö fórdul mással is? Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elö fórdul mással is? Hogy csökken a keménység?

Figyelt kérdés
mikor nekilátok a szexnek a barátnömmel akkor szinte mindig beton kemény a farkam!de 1-2percen belül el kezd lassan csökkeni a keménysége,merevedés!nem rég vesztettem el a 3dik szexuális aktusomon vagyók túl.és szex közben csak az segit ha 4-5percenként a kezemmel húzók pár keményebbet a farkamon utánna ismét keményebb lessz...de ezek a le puhulások zavarnak..ez normális?mit tegyek?veletek is elö fordul? 20éves vagyok.
2011. máj. 29. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

mikor betonkemény, merisd bele gipszbe, attól tuti nem lankad le(ez nem vicc n már próbáltam)

csak olyan hártyaszerűen, hogy megtartsa alakját

mondjuk a végén vicces, feltörni, de bnőmet ez rettentően felizgatja

2011. máj. 29. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel gond, a férfi fizikailag nem 1 órás menetekre van tervezve. Nekem is van ilyen, rá kell segíteni. Ha megfelelően felizgatnak, tovább tart majd az erekció is. figyeljetek hogy elég hosszú legyen az előjáték.

24F

2011. máj. 29. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:
a ferfiaknál is számit az elöjáték hossza??ám az is lehet h bele segit ebbe a nem túl tartos erekcióba hogy átlagossan minden nap 1-2 ritkábban 3x is maszturbálok??
2011. máj. 29. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
ha van nöd minek rejszolsz?
2011. máj. 29. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
mert keveset vagyunk 1ütt kb heti 1 alkalom.:(+mostanában kezdtük a aszexuális életet..szal ezért...
2011. máj. 29. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el. A szexnél is, főleg így az elején, mint neked. Ha ráparázol, hogy puhulni fog, akkor 110%, hogy puhulni fog. Ne görcsölj, ne idegeskedj, és nem fog konyulni.
2011. máj. 29. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, én sem régóta élek szexuális életet. Lehet hogy az óvszer miatt van, nem tudom ..
2011. máj. 29. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem minél tovább húz barátnőm, annál keményebb a bré, úgyhogy szerintem számít az előjáték hossza. Ha nem nyúl folyamatosan a pajszerhoz akkor te se fogsz idő előtt elsülni és jobban felizgulsz.
2011. máj. 29. 21:37
 9/9 anonim válasza:
Túlsokat vered a dákót, sokat piálsz, sokat cigizel..sztem ez a baj:P
2011. jún. 2. 14:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!