Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egész életemben a nagy szerelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egész életemben a nagy szerelmet vártam. ő lett volna az? . Vagy beképzelem segitséég!

Figyelt kérdés
Amikor kilencedikes voltam volt egy fiú,aki idősebb volt nálam...elkezdtünk beszélgetni,egész éjszakákat akár..külsőre nem igazán fogott meg...nem éreztem h szerelmes lennék..viszont valami kötött hozzá...ő szerelmes lett belém,de én nem tudotam mit kezdeni ezzel..kislány voltam,összezavarodott..csak be akartam illeszkedni...azt mondtam neki több hónap beszélgetés,ölelés után h van valakim( el akartam távolodni tőle,egyzserüen ez nekem so volt)láttam ahogy szenved...minden egyes nap bocsánatot akartam kérni,sokszor gondoltam rá..aztán megkeresett és bocsánatot kért amiért olyan durván beszélt velem amikor elváltunk egymástól..azóta hébe-hóba beszélünk ha ráirok...egy hete bejött a sulinkba,és görcsberándult a gyomrom valami fura érzés fogott el.....már a 11-ediket taposom a suliban lassan.....van barátnője,és állitólag boldog,amit én nem látok rajta...szerintetek ez szerelem volt amit éreztem akkor?..elmenekültem az érzések elől..vagy ezt mind bemagyarázom? De ha nem szeretem mi köt hozzá? : /összezavarodott 17l
2011. máj. 29. 18:34
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem voltál szerelmes. Nekem is vannak / voltak olyan fiu haverjaim akikkel így jártam. Szeretek velük lenni és a sok együtt töltött idő után megfordul a fejemben hogy ez nem e szerelem?? de úgy érzem nem az és eltaszítom magamtól. Látom rajta amikor féltékeny. Nem akarok tőle semmi olyat amit ő tőlem de sajnálom , úgy átölelném. Én azzal magyarázom ezt az egészet hogy a bartája akarok lenni nem csak a haverja. olyan marátok mint az általános iskolában a barátnőink. Mindent együtt csinálni amolyan testvéri szeretet ez. 17/L
2011. máj. 29. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem én is valami ilyesmit érzek...megölelném de nem csókolnám meg...és ha szerelmes lennék nem engedném el nem?....néha komolyan azt hiszem h beleőrülök.
2011. máj. 29. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Túlagyalod a dolgot! :)
2011. máj. 29. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen (majdnem) mindenkivel előfordul. Szerintem simán mondhatjuk, hogy "beteljesületlen szerelem".
2011. máj. 29. 21:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!