Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kaphatnék Budapesten Efem feromon parfümöt?
Figyelt kérdés
[link] A link.. Ha lehet a Keleti közelében.. Aréna plaza-ban vagy árkádban.. bocsi csak nem tudtam rákeresni.
De bárhol jó Bp-n! Köszönöm előre is.
2011. máj. 29. 18:25
1/9 anonim válasza:
vatera??!!
am megsúgom ezek sz*rt sem érnek, mert a tested alapjáraton kiválasztja ezeket a illatanyagokat...
2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de a mondatod egyik fele sem válaszolt a kérdésemre.
2011. máj. 29. 18:44
3/9 anonim válasza:
Mi FM-eztünk, van is egy 100 darabos illatmintánk. De nem igaz, hogy ugyanazok, mint az eredeti parfümök, a legtöbbnek az illata a közelében sincs az igazinak. Nem éri meg ilyet venni...
4/9 anonim válasza:
inkább add nekem az a 3 ezret, és beledörgölőzhetsz az izzadságomba...XD ugyan az.....
5/9 A kérdező kommentje:
Ugyan azt tudom mondani mint az első válaszolónak. (És megsúgom ez az eredeti).. Ismétlem aki ökörködik inkább NE írjon.. legalább egy bolt nevet vagy márkát írjatok.. de csak ha pozitív vélemény van.
2011. máj. 29. 18:57
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Linkelni a terméket ha megkérlek, kedves utolsó?
2011. máj. 30. 13:51
8/9 anonim válasza:
te montad h hely és egy jó márka kell :D
az Adidas az fain :P
9/9 A kérdező kommentje:
-.-"
Nem hiszem el hogy ez a tet*es oldal tele van poénzsák tizenévesekkel és az ember nem tehet fel úgy kérdést hogy a kérdésre válaszoljanak. Szánalmas. Senki nem tud segíteni, de az még rosszabb hogy állatságokat irkálnak.
2011. máj. 30. 21:18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!