Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le engem amiatt, hogy nem a férfi létemre
nem a nadrágomban hordom az eszemet?
Te most vagy nagyon magányos vagy, vagy éppen nagy csalódáson mentél keresztül.
2011. máj. 29. 18:20
A kerdesedben ott a valasz: mert nem mindenki olyan intelligens, hogy felfogja, az emberek bizony kulonbozoek es sokfelek!
2011. máj. 29. 18:21
Mert az ilyen pasik általában szerencsétlenek és sokszor nyígnak, mint ahogy most Te is teszed.
2011. máj. 29. 18:21
4/21 A kérdező kommentje:
Igen, elég magányosnak érzem magamat. Mint amikor vezetsz az autópályán, a rossz sávban, és jönnek veled szembe 130-cal, ugyanakkor egy pillanatig sincsen kétséged afelől, hogy nem te mész a rossz irányba, hanem mindenki más.
Mert ma már kiölték az emberekből azt az érzést, hogy "Bízzanak" nincs bizalom senki iránt!
ÉS sokan erről lemondtak, a bizalomról és ezekről az érzésekről és elfogadják azt h van aki foglalkozik velük és a párjuk és van kivel néha beszélgetni meg dugni.
Van akit érdekel a bizalom, de ők nehezen találnak párt és általában pont azt utasítják el aki szintén ezt vallja!
ÉS vannak akiket ez nem érdekel, vagy csak később érdekel..
2011. máj. 29. 18:22
Ezzel akkor azt mondod, hogy valojaban tevhitben elsz???
2011. máj. 29. 18:23
7/21 A kérdező kommentje:
Dehogy mondom azt, miért mondanám?
Mert azt irtad, hogy a rossz savban mesz, mindenki veled szembe jon, es te megis meg vagy rola gyozodve, hogy te mesz jo iranyba! Szamomra ez azt jelenti, hogy akkor hatalmas tevedesben vagy.... Vagy rosszul ertelmezem az autopalyas peldadat?
2011. máj. 29. 18:26
9/21 A kérdező kommentje:
Ok, lehet rosszul fogalmaztam. Én meg vagyok győződve arról, hogy az a jó sáv, illetve a helyes irány. Csak ebben a sávban mindenki szembejön. Ha a jobboldali közlekedéssel rendelkező országban besorolsz a jobb oldalon haladó sávba, és azt tapasztalod, hogy mindenki más szembejön...? Érted? :)
Na, igy mar korrekt! Bocs, nem kotekedni akarok, csak szeretem a precizseget...:D
Ha meg vagy rola gyozodve, hogy jo iranyba haladsz es masok tevesztettek iranyt, akkor nincs semmi baj, nincs okod aggodalomra... azoknak kene aggodniuk, akik iranyt tevesztettek (persze nyilvan ok meg azt tartjak helyesnek, szoval ez csak nezopont kerdese...)!
Te viszont nyugodtan haladj tovabb az altalad helyesnek itelt iranyba!!!
2011. máj. 29. 18:33