Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Bepróbálkoztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bepróbálkoztatok már olyan csajnál akiről gondoltátok/tudtátok h lezbikus? Sikerült-e?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Miért tenném?

2011. máj. 29. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen!

Volt, hogy nagyon megtetszett egy lány, és gondoltam mit veszíthetek ha megkérdem h mit gondol rólam és h ismerkedne e, de mondta h nem mert egy lányt szeret nagyon...:)

DE! Haverok lettünk, jó haverok, és tényleg nem volt szex soha szóval ez tényleg fiú-lány barátság ami köztünk van már 4 éve.

De legalább bejutok néha Lesbi bulikba!

2011. máj. 29. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért tenném? Biztos kudarc reményében?
2011. máj. 29. 18:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Ok, lehet h hülyeségnek tűnik de mondjuk már régebbről ismeritek és csak gondoljátok h az.
2011. máj. 29. 18:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy tök jó h barátok lettetek 18:18!
2011. máj. 29. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:

jah...:P

nemrégiben én is neten megismetem egy leszbo 20 éves csajszit.

folyton azzal traktálom, hogy megyek 3. nak a barátnője meg ő közé...:P

haveri kapcsolatiunk vn, kb heti 1x beszélunk msn en, de jól elvagyunk, húzom az agyár sokszor...de élvezi..:P :D

2011. máj. 29. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:

18:18-as vagyok.

Igen és ő az egyetlen lány barátom.

Egyébként érdekes de jó, hasznos dolog. :)

Barátnőm sem féltékeny rá, és néha elkisérem ide oda, meg ő is engem meg tudunk hasznos tanácsokat adni a másiknak.

Meg az , hogy általa bejuthatok olyan bulikra ahová pasikat nem engednének be, és tele van a hely jobbnál jobb csajokkal az felbecsülhetetlen érzés !!! :) Ezt élvezem a legjobban :)

2011. máj. 29. 18:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Látom azért te is csak pasiból vagy :)
2011. máj. 29. 19:12
 9/13 anonim ***** válasza:

ja:)

Nem is tagadom, pasi vagyok :)

De nézni szabad nem????

Egyébként barátnőm is kifejezetten élvezi ezeket a bulikat ahol nincs az a sok gyökér kigyurt keménykedő faszi, és nem seggrészeg mindenki...

2011. máj. 29. 19:17
 10/13 anonim válasza:
nem vok pasi de lezbi vok és egy csomó olyan pasi beprobálkozott aki tudta, mondván h ő majd megváltoztat engem
2011. máj. 29. 19:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!