Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bepróbálkoztatok már olyan csajnál akiről gondoltátok/tudtátok h lezbikus? Sikerült-e?
Igen!
Volt, hogy nagyon megtetszett egy lány, és gondoltam mit veszíthetek ha megkérdem h mit gondol rólam és h ismerkedne e, de mondta h nem mert egy lányt szeret nagyon...:)
DE! Haverok lettünk, jó haverok, és tényleg nem volt szex soha szóval ez tényleg fiú-lány barátság ami köztünk van már 4 éve.
De legalább bejutok néha Lesbi bulikba!
jah...:P
nemrégiben én is neten megismetem egy leszbo 20 éves csajszit.
folyton azzal traktálom, hogy megyek 3. nak a barátnője meg ő közé...:P
haveri kapcsolatiunk vn, kb heti 1x beszélunk msn en, de jól elvagyunk, húzom az agyár sokszor...de élvezi..:P :D
18:18-as vagyok.
Igen és ő az egyetlen lány barátom.
Egyébként érdekes de jó, hasznos dolog. :)
Barátnőm sem féltékeny rá, és néha elkisérem ide oda, meg ő is engem meg tudunk hasznos tanácsokat adni a másiknak.
Meg az , hogy általa bejuthatok olyan bulikra ahová pasikat nem engednének be, és tele van a hely jobbnál jobb csajokkal az felbecsülhetetlen érzés !!! :) Ezt élvezem a legjobban :)
ja:)
Nem is tagadom, pasi vagyok :)
De nézni szabad nem????
Egyébként barátnőm is kifejezetten élvezi ezeket a bulikat ahol nincs az a sok gyökér kigyurt keménykedő faszi, és nem seggrészeg mindenki...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!