Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TOMAtm kérdése:
Mi tetszik jobban a csajoknak, ha durván tolom ezerrel szex közben, vagy ha gyengéden és lágyan?
Figyelt kérdés
kort írjatok légyszi,mert az eddigi tapasztalat az h 20 alatt lágyan 30hoz közel meg durván.csak kíváncsi vagyok h rossz e az elméletem.2011. máj. 29. 17:46
3/14 anonim válasza:
Hát szerintem te 10-hez vagy közel, h ilyet kérdezel. No, akkor most mondok egy meglepőt: a csajok sokfélék. Volt olyan barátnőm, aki leginkább azt szerette, ha "megbaszom", és olyan is, aki finoman szerette. És ez csak LEGINKÁBB volt igaz. Tudod, mint minden ember, nekik is mikor mihez van kedvük. Meg nekem is.
4/14 anonim válasza:
ahány ember annyi szokás.Ez egyáltalán nem köthető korhoz.Attól függ hogy kinek mikor hogy van kedve hozzá
5/14 anonim válasza:
Told durván ez a tapasztalatom.
18F csúcsmodell szexrobot
6/14 anonim válasza:
Ez emberfüggő:)
A romantikus csajok a lágyat szeretik, a vadabb, nimfós csajok a durvát:) Nekem speciel a kedvemtől függ. Ha olyan romantikázós a hangulat, akkor lágyan, ha meg már nagyon fel vagyok izgulva, akkor vadul, durván.
Üdv.
~16L
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem ember függő,hanem hangulat függő.
9/14 anonim válasza:
nekem ÁLTALÁNOSSÁGBAN a lassú, érzéki jön be.
20/L
10/14 anonim válasza:
sztem 1énfüggő. én pl. csak a keményebbnél élek át hüvelyi orgazmust, a lágyabbnál max. csiklóorgazmust - ha egyáltalán elérem.
szal nálam az 1.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!