Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok ha feláll egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok ha feláll egy fiúra, aki mellettem fekszik az ágyban?

Figyelt kérdés
Lehet még kíváncsiság? Ez nem normális dolog?
2011. máj. 29. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
HA tudni akarod meleg vagy-e próbálj ki még pár dolgot. Én pl bi:)
2011. máj. 29. 17:09
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem vagy meleg, csak serdülsz és dolgoznak benned a hormonok.

Melléd került egy emberi test és mivel tapasztalatlan vagy még ebben a témában a fantáziád megindult és ennek fizikai megnyilvánulása is lett.

Viszont, ha ez olyan nyomot hagyott benned amit nem tudsz feldolgozni, akkor akár a homoszexualitás is kialakulhat, de nem hiszem hogy ez fog történni.

2011. máj. 29. 17:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát kezdem azt érezni, az elején azt hittem, hogy ez ilyen kamaszkori hülyeség, de már lassan két éve ez van... Szerelmes is voltam/vagyok azt hiszem. Ennyi. Az lehet, hogy bi nemtudom, de ezek alapján azthiszem nem hetero.
2011. máj. 29. 17:14
 14/23 anonim ***** válasza:

17:12!

Te nő vagy igaz?

2011. máj. 29. 17:18
 15/23 anonim ***** válasza:

"17:12!

Te nő vagy igaz?"

:D

Hát ezt még nem mondták rám! :D

Egyébként nem vagyok nő, és meleg sem, amennyiben ez lenne a következő kérdésed! :)

Kérdező: amikor azt mondod, hogy szerelmes voltál/vagy, akkor arra a fiúra gondoltál akivel sikerült egy ágyban aludnod, vagy esetleg egy lányra?

Egyébként az én véleményem (és ezt most lehet sokan meg fogják cáfolni) az, hogy ha el tudod képzelni magadat egy azonos nemüvel egy ágyban és ez fel is izgat téged, akkor valószinűleg nem a megtestesült hetero vagy.

Ellenben ha nem tudod magad elé képzelni, a jelenetet illetve nincs rád semmilyen pozitív hatással, akkor inkább hajlasz a hetero, mint a homo vagy bi szexualitás felé.

Hogy a későbbiekben hogyan fog alakulni az életed, az pedig mindenképpen ki fog alakulni előbb utóbb.

A mai világban ennek már sajnos egyre kisebb a jelentősége!

2011. máj. 29. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem vagy meleg (...)fantáziád megindult és ennek fizikai megnyilvánulása is lett."

"ha el tudod képzelni magadat egy azonos nemüvel egy ágyban és ez fel is izgat téged, akkor valószinűleg nem a megtestesült hetero vagy."

... csak én látok ebben ellentmondást?

Eleve, ha egy férfi férfiról fantáziálgat, már az beteges, erős hátszéllel arra mondanám, hogy nem egy megtestesült hetero.

Aki rá is izgul erre, az kő ratyi.

2011. máj. 29. 17:53
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ilyet, hogy "megtestesült hetero" vagyok. Igen úgy érzem, hogy jó lenne vele... De persze nem tudhatom, mert nem próbáltam ki még. Azt, hogy nem vagyok teljesen hetero, azt tudom magamtól is, volt időm rájönni nyugi, nem fogok "kibontakozni", többet ér nekem attól a megítélés és a normális élet... Ez van, majd kezelem.
2011. máj. 29. 18:10
 18/23 anonim ***** válasza:

17:53

Jogos! Valóban ott van az ellentmondás, de akkor is úgy érzem valahol, hogy egy serdülő fiú fantáziálása még nem meghatározó.

Amúgy meg szerkesztettem a válaszomat és kitöröltem az elejéről, hogy "ha felnőttél". Így már valóban nem azt adja vissza amit írni akartam.

(De elmegyek jósnak, hiszen megírtam, hogy meg fognak cáfolni) :D

Egyébként köszi, hogy figyelmeztettél az ellentmondásra!

2011. máj. 29. 18:16
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
második szerintem nézz utána a homogén jelentésének :D
2011. máj. 29. 18:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Ott volt melletted egy emberi, érző, meleget sugárzó test az ágyban még ha nem is tudatosan de ezek a dolgok stimulálják az agy bizonyos részeit. Még ha nem is fogod fel teljesen de hallod a lélegzését, érzed a meleget amit a teste áraszt. Erre a tested "magától" is választ ad, izgatott leszel (akár szexuális értelemben, akár nem) és tudod h igazából mi is ez és h mit is kéne csinálnod.

Ez ennyi. De ha úgy érzed h tényleg bejött az a srác vagy egy másik akkor sincs semmi, csak meg kell tanulnod elfogadni magadat.

Sok szerencsét:)

2011. máj. 29. 19:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!