Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van kellemes illatú punci,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kellemes illatú punci, vagy mindegyiknek van egy szaga?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 15:18
1 2 3 4
 11/33 destinychild válasza:
100%
Én úgy hallottam hogy ugyanúgy ahogy a különböző rasszokba tartozó emberek kellemetlennek érzik a másik testszagát (és itt nem arra a testszagra gondolok, ami meleg nyári napokon a buszon terjed és akkor is büdös ha ugyanolyan bőrszínű embertől jön), egy fiú és egy lány is érezheti kellemetlennek a másik nemiszervének a szagát hogy ha úgymond nem passzolnak össze. Itt is kül. embertípusok vannak tudomásom szerint. Nekem is volt már olyan lány akinél tényleg semmi kellemetlenet nem éreztem sőt teljesen jó illata volt. És volt olyan akinek kifejezetten erős és kellemetlen illata volt.
2011. máj. 31. 09:53
 12/33 anonim ***** válasza:
28%

vannak ilyen kémiás, ferromonos dolgok.

FUUUUU..! utálom a kémiát! nem is foglalkozom ilyenekkel HMMM :))

2011. máj. 31. 10:06
 13/33 anonim válasza:
100%
Én még csak jó illatú puncival találkoztam. Mitől lenne rossz "szagú"? Ha rendesen tisztálkodik akkor biztosan nem gond. (ha menstruál meg hagyd békén! - szerintem)
2011. máj. 31. 18:06
 14/33 A kérdező kommentje:
Volt oylan csaj, akinek számomra erős illata volt. Sztem ez kb. olyan lehet, mint a f*szszag, az is előfordul...
2011. máj. 31. 20:03
 15/33 anonim ***** válasza:
14%

No akkor!

Aki azt mondja hogy csak illata lehet, szerintem ritkán kap puncit így mindegy neki!

Igenis, hogy lehet szaga, mégpedig büdös.

Viszont ha normálisan megmossa a jány akkor minden ok.

Ám ha pl. egy gyalogtúra vagy krumpli kapálás után szagolsz be neki akkor már más a helyzet. Főleg, hogy elég közel van a másik nyílás is.

meg persze nemk mindegy az se, hogy vékony csaj vagy teltebb esetleg mennyire hajlamos az izzadásra...

2011. máj. 31. 20:53
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már a gondolatától is bizsereg a bőröm, és folyik a nyálam.
2011. máj. 31. 23:50
 17/33 anonim válasza:
100%

Olyan párok, akik összetartoznak, kívánják egymás, kellemesnek érzik egymás illatát. A nü, ha megkíván, illattal is jelez (ait néha csak tudat alatt regisztrálsz). Viszont idősebb korban az is jelezheti (az akaratán kivül!) az illata, hogy nem kedvel tégedt. Ilyenkor "rossz illatnak" is érzékeled.

QA rasszok egész iválasztása egymástól eltérő. A Dél-kínaiak pl. a germánokat tűrhetetlenül büdösnek ítélik. Mi meg őket.

2011. jún. 1. 02:27
 18/33 anonim válasza:
100%

A nő többek közt a nemi szervei (punci) szagával üzen a környezetének, ez tájékoztat a nő pillanatnyi állapotáról, pl. fogamzáskészségéről, menzeszről, izgalomról, sőt betegségről is... ha ezt kellemetlennek érezzük, akkor kettőnk dolgában vmi gond van, persze lehet(tudatalatti) cél a hím távoltartása, ezért nem vonz adott pillanatban...

A szőrzet célja a szagüzenetek felerősítése, a megnövelt felületen ugyanis jobban párolognak ezek az anyagok, a borotvált nőknek ezért nem olyan erős a szaguk, de sztem Természet Anyánk jól tudja mit miért csinál, jobb békén hagyni a dolgait...

2011. jún. 1. 06:56
 19/33 anonim válasza:
100%
Ha nem szeretsz nyalni akkor vidd onnan az orrodat és nem lesz gond az illatokkal. Ha meg szeretsz akkor egy közös fürdéssel bemelegítesz és még fürdés közben megejted. Nem lesz hálátlan! próbáld ki!
2011. jún. 1. 09:16
 20/33 anonim ***** válasza:
59%
Erre mondta a Nagyapám - amikor már kellően felbosszantottam - "eriggy a büdős p*csába"!
2011. jún. 2. 08:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!