Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kisebb vagy nagyobb mellű nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb vagy nagyobb mellű nők tetszenek? Mindenki válaszára kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
És ma van ha valaki teljesen lapos, vagy ha valaki 90-es melltartót hord?
2011. máj. 29. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
inkább kisebb
2011. jún. 1. 15:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes tévképzetei vannak egyeseknek, mintha bárki is képes lenne befolyásolni, hogy a nagyobb mell ne lógjon.
2011. jún. 1. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy a szilikon az nem lóg, de ahhoz már túl álszentek, hogy bevallják, hogy tetszenek a legtöbb férfinak. Különben egy ckmet, playboyt nem lehetne eladni...
2011. jún. 1. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Azert lapos ne legyen mar es ne is logjon a hasaig.

Egyebkent ezeket a lapokat meg szoktam venni, de kifejezetten csaj miatt csak 2* vettem meg, minden mas esetben a benne levo cikkek miatt.

2011. jún. 1. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
A nagy cici csak akkor nem lóg ha szilikonos. Úgyhogy jobb a kicsi ami legalább kerek.
2011. jún. 1. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tetszenek a nagy mellek. A kicsi, közepes annál inkább. Azt szoktam mondani az a számomra ideális méretű mell ami pont illik a markomba. :P
2011. jún. 1. 16:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a gigantikusan nagy melleket szeretem.
2019. aug. 31. 19:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!