Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szerettek, ha élvezésnél sok sperma jön a pasitokból, vagy azt amikor alig valami?
Figyelt kérdés
Volt már, hogy meglepődtetek, mennyire rengeteg jött?2011. máj. 29. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nem meglepő, hanem gusztustalan, folyik kifele, ragad, blöe..
Lehetőleg ne árasszon el, és az menjen inkább a gumiba.
2/5 anonim válasza:
azt szeretem ha sok. főleg ha a testemre élvez.tudom h nincs összefüggésben az élvezet nagysága, és a sperma mennyisége, de nekem olyan érzést nyújt, mintha teljesen kifacsartam volna őt, és nagyobbat élvezne. ezért jobb.
20L
3/5 anonim válasza:
előző vagyok, és egyszer, amikor szoptam, úgy élvezett el, h valahogyan fellőtte a szájüregemen keresztül az orromba. na akkor meglepődtem.
4/5 andimama válasza:
én is a sokat szeretem, ha nagy adag van, erőteljes spricceléssel :) 32/N
5/5 anonim válasza:
csatlakozom,sokat sokat sokat és mindegy hova, imádom a férjemét:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!