Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, romantikus szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, romantikus szeretkezés vagy vad sex?

Figyelt kérdés
Ti melyiket szeretitek jobban, az összebújos, romantikus, mámoros csókok,simogatások, sugdolózások közeopette szerelmeskedést, vagy a vad, mogorva, gyors, erőteljes szexet? úg általában vagy a párotokkal :) köszönöm a válaszokat :) L/18
2011. máj. 29. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Sex? Mint nem? Vagy mi az a sex...
2011. máj. 29. 12:36
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Én őszintén szólva szeretek némileg keményen bánni a lányokkal, úgyhogy egyértelműen vad szex... megspékelve egy kis fenekeléssel, mocskos beszéddel.

Szerencsére ez a barátnőmnek is nagyon tetszik :)

Azért néha romantikázni is szoktunk...

2011. máj. 29. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
15%

vad szex...:P :P :P

egy régi barátnőm benne volt az iyleekbe, hol én játszottam el hogy megerőszakolom ,hol ő támadott le mint valami domina...:P :P:P

huhh nagyon jó volt...:P

kár hogy vége lett, én nagyon bánom..:S

azóta sem találok ilyen csjaszit, mindenkinek csak a "jajj csak szerelemből csinálom" dolog....

2011. máj. 29. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Én mindkettőt szeretem. Azért a romantikus, az jobb. Hosszabb, mélyebb. De időnként jó vadulni egyet.
2011. máj. 29. 12:41
 5/13 anonim ***** válasza:
3. lehetőség?
2011. máj. 29. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk a romantikus összebújás szokott átmenni a végére vad szexbe.
2011. máj. 29. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:

MI az ex csajommal a vad szexet preferáltuk. Általában kitaláltunk valami szerepjátékot - rossz kislány volt, akit meg kell büntetni vagy ilyesmi.

Tetszett, hogy ilyenkor teljesen átadta magát nekem, gyakorlatilag azt tettem vele, amit akartam, és hát a dolog vége mindig kőkemény b**ás lett.

Remélem találok majd ilyen lányt még :)

2011. máj. 29. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:

én a romantikus szeretkezést :))

és te kedves kérdező? :P

2011. máj. 29. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

Vad szex!

Olyan állati, lovaglópálca, bilincsek, katéter, análtágító, forró viasz, kutya maszkok stb az-az igazi.

Romantius szeretkezés már a múlté, ódivatú dolog, a nagyiknak való. :))))

2011. jún. 15. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
elsőnek: a sex a szex angol megfelelője.. a csaj tuti angliában érzi magát.. de ja. lehet a nemről beszél
2011. jún. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!