Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, romantikus szeretkezés vagy vad sex?
Én őszintén szólva szeretek némileg keményen bánni a lányokkal, úgyhogy egyértelműen vad szex... megspékelve egy kis fenekeléssel, mocskos beszéddel.
Szerencsére ez a barátnőmnek is nagyon tetszik :)
Azért néha romantikázni is szoktunk...
vad szex...:P :P :P
egy régi barátnőm benne volt az iyleekbe, hol én játszottam el hogy megerőszakolom ,hol ő támadott le mint valami domina...:P :P:P
huhh nagyon jó volt...:P
kár hogy vége lett, én nagyon bánom..:S
azóta sem találok ilyen csjaszit, mindenkinek csak a "jajj csak szerelemből csinálom" dolog....
MI az ex csajommal a vad szexet preferáltuk. Általában kitaláltunk valami szerepjátékot - rossz kislány volt, akit meg kell büntetni vagy ilyesmi.
Tetszett, hogy ilyenkor teljesen átadta magát nekem, gyakorlatilag azt tettem vele, amit akartam, és hát a dolog vége mindig kőkemény b**ás lett.
Remélem találok majd ilyen lányt még :)
én a romantikus szeretkezést :))
és te kedves kérdező? :P
Vad szex!
Olyan állati, lovaglópálca, bilincsek, katéter, análtágító, forró viasz, kutya maszkok stb az-az igazi.
Romantius szeretkezés már a múlté, ódivatú dolog, a nagyiknak való. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!