Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! A haverotok volt csajáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A haverotok volt csajával járnátok, és szexelnél, szexelhetsz vele?

Figyelt kérdés
Mert az én haverom megtiltotta hogy járjak bármelyik volt csajával is ! Föleg a szexet tiltja ! Miért ?
2011. máj. 29. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:

És milyen alapon tiltja a haverod? Ez butaság. Én gond nélkül járnék. Miért ne?

23/F

2011. máj. 29. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
rajtad függ, mi fontosabb a haverod vagy a volt csajai, am meg ha ügyes vagy és tudod titkolni akk azis lhet megoldás.
2011. máj. 29. 12:40
 3/7 kurbi ***** válasza:

Hát engem is zavarna ha a volt csajommal járna a haverom, de

ugy is tom h nem tart örökre tehát meg lehet szokni.

De elötte ne nagyon mutassad meg ne smároljatok XD

2011. máj. 29. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
társaságtól függ. akikkel eddig találkoztam, azok számára evidens volt h haver volt nőjével nem kezdenek. egyszer azért mégis összeakadtam exem haverjával, jó nagy balhé lett belőle, pedig nem is szerettük egymást azelőtt. gondolom nem jó ha egy baráti társaságban mesélsz egy történetet egyik exedről, aztán haver beköpi h "jaa, tudom, Aranka. tőled is azt akarta h a fülébe élvezz?"
2011. máj. 29. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy ér-e annyit a lány, hogy elveszítsd a barátod. Szerintem barátok exe tabu. Annyi nő van a világon, miért pont a barátod exe ?

Én is utálnám ha a barátom az exemmel együtt lenne.

Szerintem ne tedd, ha nem akarod megrontani a barátságotok.

(igaz barátot nehezebb találni :) )

2011. máj. 29. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
ez íratlan szabály, hogy a barát/haver exe tabu... 19/F
2011. máj. 29. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem. Tisztelném annyira a havert, hogy nem okozok neki még én is fájdalmat, mert hiába mentek szét, attól még lehet, hogy szar érzés neki.

Fordított esetben lehet, hogy nekem is rosszul esne, habár ha úgy ért véget a kapcsolat, hogy rájöttem, hogy megcsalt és egy ordas k.rva, akkor leszarnám, csak a havert félteném, hogy vele is eljátsza ugyan ezt. Ha nem hallgat rám, akkor már az ő baja.

2011. máj. 29. 19:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!