Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy számomra a csók sokkal intimebb dolog, mint bármi más? Akár maga a szex?
Figyelt kérdés
Elnézem a barátnőimet, akik a bulikban idegen pasikkal csókolóznak, nem is akarnak többet, egyszerűen ez a céljuk. Én képtelen vagyok megcsókolni egy vadidegent és olyat, akihez nem vonzódom 100%-osan. Nem zavar még az sem ha tapiznak, nyúlkálnak, ha a nyakamat nyalják, de a csók nem megy...mikor már kiszerettem az exemből és elkezdtem undorodni tőle, simán hagytam, hogy megdugjon (már elnézést, de az tényleg csak dugás volt már), de azt nem bírtam volna elviselni, ha megcsókol...ez normális?2011. máj. 29. 12:22
1/3 anonim válasza:
A csók érzelmet visz a dologba szerintem. Én is így gondolom. Én se szeretem a csókot.
Egy bi srác
2/3 anonim válasza:
Teljesen ugyanúgy állok a dologgal, mint a kérdés kiírója. Ettől függetlenül ez szerintem nem normális dolog, nem tekinthető elterjedtnek, megszokottnak, általánosnak.
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Ugyanúgy, ahogy valaki például a simogatásra indul be teljesen, vagy arra ha megfogják a mellét/popsiját. Én például a nyelves csóktól indulok be, a simától nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!