Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok elöszeretettel oboázák a fügyköst, a fiúk meg undorodnak a pu. Nyalástól! Miért?
ez igen nagy tévedés.
a legtöbb férfi imádja a puncit, a nők sokkal többször "undorodnak" a szopástól
(mondom ezt nőként.)
van akinek elég egy rossz élmény (büdös puni) és soha többé nem akar felé szagolni. azt mondjuk nem értem h akkor az ilyen hogy várja el h lepippantsák. szerencsére az enyémet eddig mindenki imádta nyalni, és én is kívánatos kukikkal találkoztam
20L
"A kérdező kommentje:
nem egy kóllégám mondta hogy nem nyel punc.. mert undotodik töle !"
Akkor Te valami homo klubban dolgozhatsz,ha ilyen kollégáid vannak. :)
Nekem is az a véleményem, hogy nem lehet így általánosítani. Nekem is "dicsekedett" már vele egy volt kolléga, hogy ő ugyan soha nem nyalná a nőjét, mert undorodik tőle.
De sok nő is mesélte, hogy soha nem lenne képes a férje farkát a szájába venni, nem beszélve arról, hogy a szájába élvezzen, ő meg lenyelje.
Sokkal többen csinálják undorral, de rendszeresen, mert a pasiknak ez kell, mint ahogy te azt hinnéd. Ez érvényes az análra is.
Sőt, magára a dugásra is!
Nem kell és nem is szabad általánosítani. Persze vannak olyan esetek akik egy rossz élmény miatt a "többé soha" kategóriába tartozik, vagy van akinek csak szimplán nem jön be. Nő vagyok és én nem szoktam szájjal kényeztetni a vőlegényemet, mert nem jön be, undorítónak tartom. És ebből lejön az, hogy nem akarom, hogy a párom csinálja szájjal, mert nem vagyok önző.
És ezek a dolgok nélkül is 100% jó a szexuális együttlétünk.
Van aki emiatt lefog szólni, hogy biztos megcsal stb.... de NEM, de így láthatatlanba könnyű véleményt mondani a másikról! És ez amit nagyon nem bírok!
21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!