Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az ha vki elélvez?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 11:07
2/12 anonim válasza:
ezt nem lehet elmagyarázni, ki kell próbálni, ahoz hogy értsd
3/12 anonim válasza:
rohadt szar érzés. én 1x csináltam és sose azóta .
ne hogy kipróbáld.
amúgy kérdezhetek valamit?
egy egyszerű kérdés, biztos te is tudod rá a választ .
szóval íme a kérdésem:
milyen érzés az, amikor levegőt veszel?
4/12 anonim válasza:
Még sohasem maszturbáltál? A vége az, amit elélvezésnek neveznek.
6/12 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor kezd verni a farkad, és akkor élvezel el, amikor melléütsz. Amúgy meg facepalm -.-'
7/12 anonim válasza:
lányoknál nem tudom
pasiként rohadt jó érzés, bár én azt már nem annyira szeretem, mert az a végét jelenti a dolognak, sokkal jobban szeretem az odáig vezető utat az a tuti
8/12 anonim válasza:
11:43, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :D
LOL
9/12 anonim válasza:
kb olyan mintha a péniszed egy húsdarálóba lenne,nagyon rossz ,uhh
10/12 anonim válasza:
Nagyon klassz, megmagyarázhatatlanul jó érzés. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!