Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Az én hibám? Mit lehetne ellene tenni?
Tudom nem jó a témakör, de remélem itt kapok választ... a szex kategóriában csak gúnyolnak.
A barátommal tegnap pettingeltünk, először. több mint 2 hónapja járunk.
Én benedvesedtem, nagyon.
Ő neki is állt a dolog, de totál száraz volt neki:(
hiába próbáltam kicsit orállal, egyszerűen nem ment, visszaszáradt.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt:(
Azt mondta hogy vagy hamar elmegy vagy pont ezvan hogy nincs előváladéka, de mikor magának csinálja simán elmegy.
Az én hibám ugye?:( Mit tehetnék? Nem éppen így képzeltem az első pettingünket, ez totál rossz....tök ciki volt én meg totál nedves voltam
ő sem szűz már meg énsem.
Ezt nem értem.
Neked most az a bajod, hogy a fiúd nem nedvesedik?? o.O
Hát lehet, hogy technikailag nem vagy szűz, de tapasztalt sem.
Gúnyolódásra itt is készülj fel.
Ha azt mondja, hogy nem szokott előváladéka lenni, akkor nem szokott, nincs két egyforma ember.
Nem kell ezért rosszul érezni magad.
Ne hívd fel a figyelmét erre, mert szarul fogja magát érezni. Vegyél egy sikosítót, és egyszerűen legközelebb szó nélkül használd, ennyi.
22/L
A fiúknál nagyon különböző az előváladék mennyisége, emiatt ne aggódj!!! Az a lényeg, hogy TE legyél nedves, neki meg álljon! :)
Ha száraz a farka, és amiatt nem tud elmenni a kézzel kényeztetéstől (igen, adott esetben akkor fájhat a fiúnak, ha a száraz bőrt húzogatod), akkor használjatok egy kis síkosítót, vagy ha az nincs, testápolót.
köszi a tippeket
de ezen csodálkoztam hogy áll neki de előváladéka nincs
hát fura, én pont azt imádom, ha 1 srácnak kevés, v. nincs előváladéka
rendkívűl zavar, ha pl. orálozom, és csak folyik folyik az előnedve, mint a locsólócsőből a víz O.o
am. ha te nedves vagy, elméletileg nem kellene gondnak lennie a szexxel.
ja a szexig még nem jutottunk el.
de amugy akkoris gumival fogjuk csinálni, nem anélkül, szóval közvetlenül nem fog érintkezni a nedvemmel:(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!