Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen származásu vagy nemzeti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen származásu vagy nemzetiségü lenne az akivel eltudnál képzelni egy komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy egy kinai vagy egy japán csajt Tudnék elképzelni. De komoly kapcsolatra talán azt sem.
2011. máj. 29. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Magyar:)

Angol, Német ha beszélnek magyarul mert én se angolul se németül nem tudok.

2011. máj. 29. 09:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Bármilyet, ha beleszeretek. Nem tudnék kizárni senkit nemzetisége, származása alapján.
2011. máj. 29. 09:45
 3/17 anonim válasza:
Magyar Német Francia
2011. máj. 29. 09:47
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát én hiába beszélek angolul, nem tudnám elképzelni az életemet semmiféle külföldivel, nem tudom miért. Csakis magyar.
2011. máj. 29. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a mongol, eszkimó csajok nem jönnek be. Olyan lapos, csúnya az arcuk, formátlan a testük. Nem látni rajtuk érzelmeket. Más minden jöhet. Sárga, fekete, akármi. Nem vagyok rasszista, a cigányokkal sincs bajom, de most úgy érzem, hogy cigány lánnyal sem biztos, hogy kapcsolatot tudnék teremteni. Ezt nem tudom megmagyarázni. Talán a környezeti hatások?
2011. máj. 29. 09:49
 6/17 anonim ***** válasza:
Bármilyen, csak beszéljen magyarul.(:
2011. máj. 29. 09:50
 7/17 anonim ***** válasza:
nekem volt egy nagyon szép spanyol sráccal hosszabb kalandom, és másokat is nagyon izgatónak tartok a mentalitásuk és a kinézetük miatt is, szal egy dél-spanyolt bevállalnék asszem
2011. máj. 29. 09:51
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

Nekem mindegy csak ne kínai,japán,néger vagy arab legyen. Ha mindenféleképpen választani kéne egy külföldit akkor egy szép szőke német fiút képzelnék el magam mellé:D

Addig is inkább magyarok a magyar pasik mellet,azok a leghelyesebbek:D

16/L

2011. máj. 29. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak cigány v néger ne legyen!
2011. máj. 29. 10:11
 10/17 anonim ***** válasza:
aki magyarnak vallja, érzi magát, a származását azt sz...om le
2011. máj. 29. 11:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!