Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lányok, mennyire vagytok vevők az egy éjszakás kalajndokra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 07:21
11/15 anonim válasza:
Mit akarhat, mit akarhat, hát megdugni a 15 évest hosszan és keményen :D
12/15 anonim válasza:
Akkor azt lerendezte volna egy estével,esetleg kettővel. :D
Bár kell a friss husi..lehet van egy 25 éves barátnője,csak jó,hogy néha megd*ghat egy 16 éves lánykát.Ettől érzi magát fiatalnak..
11:12
13/15 anonim válasza:
nincs neki másik barátnője,mert megbízunk 1másban nem csalna meg.
14/15 anonim válasza:
Ha ittas vagyok is tudom mindig hol a határ... sosem mennék bele egy éjszakásba, mert általában nincs jövője és én a tartós kapcsolat híve vagyok.
15/15 anonim válasza:
Legyen úgy.Váljon egészségetekre a kapcsolat. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!