Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátoraid vannak? (méretek, szín, funkciók/tudás) +életkor/nem
Minél több infó annál jobb.
Az sem baj ha leírod melyiket hol és hogy használod.
190 centis, barna hajú.....ő a vibrátorom -.-"
nekem olyan nem kell, itt a barátom, ha valamit fel akarok dugni magamnak, ő segít :D
Én egy kiló banánt veszek és beteszem minden testnyílásomba és maszturbálok míg el nem élvezek!
A végén megeszem a banánokat.
Nekem sincs..valahogy nem is vonz a dolog. Jobb igazival!
22/L
Szia! Nekem jelenleg 6 db van. Kettő sima és négy anál. Mindegyiket a férjemtől kaptam. Teljesen különböző a méretük, színük. Most néztünk ki 3 újat anális szexhez és még egy 4.-et csak hobbizgatni. Szerencsére minden nap van részünk szexben és még milyenekben! Ezeket a masinákat néha használjuk, de akkor órákon keresztül játszunk velük. Persze az igazi húsvér a legjobb, de a férfiakat is izgatja mikor egy nőt látnak ezekkel mulatozni.
27 éves nő
Felvásároltam egy egész szexshopot! Van növekvő méretbe 15 darab vaginális és 15 darab anális mindegyik más színű hogy ha magammal viszem illjen a ruhámnhoz!
10/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!