Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hogy reagáltok arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogy reagáltok arra, ha a partneretek elmondja, hogy nem jól nyaltok, és hogy hogy szeretné? Sérti ez az önérzeteteket? Kort is írjatok mindenképpen!

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 03:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyémet nem sértené ...
2011. máj. 29. 03:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Jah és 23 voltam.
2011. máj. 29. 03:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm... :-)

Most feküdtem le egy fiúval, aki úgy nyalt, hogy már fájt. Mondtam neki, hogy gyengébben csinálja, de nem hallgatott rám. Szex és ujjazás terén nem volt rossz, de nem akartam részletezni neki, hogy hogy kéne, mert ő az az önbizalom hiányos típus, aki szerintem emiatt elkönyvelné magát szarnak...

2011. máj. 29. 03:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy adod elő. Ha azzal kezded, hogy nagyon szarul nyalsz akkor kész K.O.

Szóval ne azzal kezd amit rosszul csinál.

2011. máj. 29. 04:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem így mondtam. Épp akció közben megkértem, hogy picit gyengébben csinálja. Nem lebénáztam, vagy ilyesmi. Azt mondta, hogy oké, erre folytatta ugyanúgy... :D
2011. máj. 29. 04:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék,hogy végre egyszer nem kell találgatnom.

Én is szólok,ha nem jól fogja/szopja a farkam.

Uh nincs benne semmi.Szólj neki.

33/F

2011. máj. 29. 05:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék, h nem kényszerít gondolatolvasásra.
2011. máj. 29. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne azt mondd, hogy rosszul csinálja, hanem magyarázd el, hogyan jobb.

Végső esetben fogd meg őt és mutasd neki.

2011. máj. 29. 12:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!