Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a romantikus fiúk v a "macsó lekezelő"
fiúkra buknak a csajok?
Általánosítani nem érdemes, mindenesetre nekem az a tapasztalatom, hogy minél idősebb egy nő, annál inkább az úgymond jófiúkat részesíti előnyben. A fiatalabb lányok még határozatlanabbak, ezért őket még jobban elbűvöli a "rosszfiúság". Kivételek természetesen jócskán akadnak, de szerintem ez a tendencia figyelhető meg a nőknél.
2011. máj. 29. 00:56
80% a bunkó parasztokra, a maradék meg leszbikus :)
Na jó nem, egyébként azt veszem észre hogy az idősebb korosztály a figyelmes romantikus fiúkat szereti (időset értsd úgy hogy 25-től felfele) Még a fiatalabb csíra korosztály csak azért hogy minél nagyobb menők lehessenek jobban buknak a bunkókra :)
2011. máj. 29. 00:58
2011. máj. 29. 01:00
4/10 anonim válasza:
ez nemigaz. Én 16 vagyok és utálom a nagyképű bunkókat..
2011. máj. 29. 01:03
Ki-ki a maga igénye szerint válogat.
Úgy vettem észre hogy a lakótelepi panelekben élő csóró proli réteg nőstényeinél a tapló,cigány stílus a nyerő.A műmájer gyerekek akik szeretik a nagymenő díler szerepét alakítani.
A gazdagabb,értelmiségi családból származó lányok pedig azt értékelik ha egy fiú művelt,szórakoztató de egyben ambíciózus személyiség.
Legalábbis ezek a tapasztalataim.
2011. máj. 29. 01:10
Utolso: köszi, mot magabiztosabb lettem :)
2011. máj. 29. 01:27
A határozott romantikus férfiakat szeretem, akiknek van önbizalmuk. Jól is jönne egy... :)
20/l
2011. máj. 29. 01:48
A bunkókra buknak a lányok, de ennél sokkal fontosabb a külső.
2011. máj. 29. 08:04
A csajok nagy része a pénzes, gazdag parasztokra bukik! Este is volt egy kis balhé az utcán, a csaj ordított, hogy "Hogy megyek így emberek közé? Kétszer szájba vágtál!", de azért ott nem hagyta volna a bunkó állatot!
2011. máj. 29. 09:55
Engem valahogy mindkettö meg tud fogni. Volt már olyan h, egy külsöre egyáltalán nem tetszö fiu teljesen levett a lábamrol, az udvariasságával, kedvességével, és beleszerettem. De egy hidegebb, közönyösebb, bunkobb fiu meg akkor lehet vonzo, ha közben azért dicsér, bokol is. Meg a bunkobb fiuk általában öszintébbek, ez is egy pozitivum. 15l
2011. máj. 29. 10:08
Kapcsolódó kérdések: