Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajszik ti hogy szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik ti hogy szeretitek jobban a szájba, arcraélvezést?

Figyelt kérdés
Már aki bevállalja:)Nem zavar titeket ha nagyobb mennyiségű és elég sűrű szinte adagos sperma jön a fiúból?Érzitek ha jön a kitörés vagy jobban örültök ha azért jelez,szól előtte vagy jobb ha meglepiként jön?Volt hogy rosszul lettetek a spermától?Ha pl arcra is megy akkor jólesik ha segít a fiú letakarítani?Azért érdekelnek ezek mert mi mostanában szeretnénk kipróbálni ezeket barátnőmmel és nem szeretném először elvenni a kedvét ezektől:)
2011. máj. 29. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:
küggyed neki haver :D
2011. máj. 29. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kényes vagyok annyiban,hogy csak akkor szopom le ha elötte fürödtünk..:) De viszont az arcomra nem szeretem.. Számba mehet,le is nyelem ha arról van szó,vagy ha a pasi épp nem figyel kiköpöm:D ha olyan kedvem van. És én szoktam érezni,de van aki nem, szóval szolj neki azért.
2011. máj. 29. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy ha már a számbaengedem, mindegy, hogy mennyi és milyen állagú.

Érzem, ha jönni fog, sosem kell bejelenteni, és az sem baj, ha meglepetés, de erről inkább a barátnődet kérdezd meg, hogy ő hogy szeretné. Lehet, hogy elsőre jobban szeretné, ha szólnál. Tényleg kérdezd meg, ha már beszéltetek arról hogy kipróbáljátok, akkor ilyenekről is tudni fogtok beszélgetni, meg kell is. :)

Sosem voltam még rosszul tőle, és a takarításban sem várok el segítséget - fogok egy zsepit, a maradékot meg lemosom. De a gesztust biztos értékelné a barátnőd. :)

21L

2011. máj. 29. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem miért kérdezi meg olyan ember,aki még nem élvezett csaj szájába. Semmi extra érzés,nem esik jól,sőt rosszul sem.Megtörténik,le kell nyelni és kész.Mi nők nem filózunk ilyeneken.
2011. máj. 29. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb ha jelzel, én legalábbis úgy vagyok vele. Nem muszáj szólni, lehet egy érintés is például. Nem lettem sosem rosszul, nem taszít, semmi gond vele. Az jó, ha csapközelben vagytok, mi ezt zuhanyzás közben szoktuk néha csinálni. Segíteni nem kell, egyedül hatékonyabb lemosni. Ja és a lány helyében azért a szememet becsuknám közvetlenül előtte :D

23/L

2011. máj. 29. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Verjed 5 kilós kalapáccsal, az enyém szereti :)
2011. máj. 29. 01:00
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Az én pasim úgy jelez, hogy elmegy, hogy a fejemet megszorítja és ráhúzza izomból a farkára így akarva akaratlanul is beleélvez a számba aztán öltözik és hazamegy, mert jön a busza nehogy lekésse...

Én nagyon szeretem őt és ő is engem :)

2011. máj. 29. 09:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!