Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! -hogy van ez?
Figyelt kérdés
Az egyik kérdés láttán merült fel bennem a kérdés, hogy ha pl egy lánynak 3 újja megy fel egymás mellé téve, ami ugye kb 5 cm szélességet jelent, az azt jelenti, hogy olyan széles pénisz számára az optimális, vagy kb olyan kerületű, mint ha a 3 ujját egymásmellétéve körültekerné mérőszalaggal? Azért kérdezem, mert azért a pénisz nem 1 cm "lapjában", tehát merem feltételezni, hogy akinek 3 ujjnyi széles pénisz az optimális, annak egymásmellé téve akár 5 ujja is felmenne. Sajnos nem tudom jobban körülírni a kérdés lényegét, de azért remélem értitek.
24/f
2011. máj. 28. 23:14
1/7 anonim válasza:
Öhm. Ezt nem igazán értem. A hüvely úgy tágul-szűkül, ahogy az ember csinálja, szóval bármilyen pénisz lehet optimális. Ha egy csaj felnyomja magának három ujját, attól még alapjáraton nem kell neki mittomén, hét centis körfogatú farok. :)
2011. máj. 28. 23:22
2/7 anonim válasza:
az hogy mennyi fér be az tök mind1. a nő kitud szélesedni annyira hogy egy fej kiférjen rajta.
2011. máj. 28. 23:22
3/7 A kérdező kommentje:
Az említett kérdésben is azzal példálózott az egyik válaszoló, hogy ha két ujja megy fel, akkor ennyi centi, ha három, akkor annyi centi körül nézegessen vibrátorokat vastagságilag. De a konkrét példa kedvéért: nekem pl alig szélesebb a péniszem a leg vaskosabb részén, mint a két, nem túl vastag ujjam, tehát kb 4 cm. Esetemben nem lennék túl kevés egy olyan lánynak, akinek fel megy három ujja egymás mellé téve? -illetve nem feltétlen? :)
2011. máj. 28. 23:30
4/7 anonim válasza:
Azok a lányok/nők akik még nem szültek vagy nem volt gátszakadásuk, azokra valóban igaz, amit az első kommentező írt. Teljesen mindegy mekkora a pénisz, mert a nők tágulnak, szűkülnek, idomulnak a pénisz vastagságához aktus közben. A pasiknak nem kell aggódniuk emiatt.
2011. máj. 28. 23:33
5/7 anonim válasza:
Dehogy lennél kevés. Ne vegyél be ilyen hülyeségeket, hogy mekkora vibrátor kell, egek... Ténylegesen gondolj bele - ha egy nő menstruál, mit használ? Tampont. Az egy centi átmérőjű kb. És kiesik, vagy bennmarad és felfogja amit kell? Utóbbi. Ha egy nő szül, mi történik? Kinyom egy gyereket. De utána ugyanúgy tud tampont használni. A hüvely úgy szűkül-tágul, ahogy azt "irányítják", ennyi erővel minden nőt öklözni kéne, hogy jó legyen neki.
2011. máj. 28. 23:34
6/7 A kérdező kommentje:
Nah, van ebben is valami logika, ezért furcsáltam ezt a kérdést, hogy valaki itt kérdezi, hogy ő milyen vibrátort vegyen, amikor pont a tampon vs gyerek mutatja, hogy fejben dől el, hogy ki milyen méretet kedvel.
2011. máj. 28. 23:52
7/7 anonim válasza:
Utolsó előtti:
Azok a nők akik szültek már legalább egyszer - ha nem is mind - de a többség tágabb. Ezt ne úgy vedd, hogy kiesik belőle a tampon, dehogy esik, viszont egy pénisz vastagabb mint egy tampon, és szülés után már nem annyira "szűk" egy nő mint előtte. Így értettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!