Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el a hüvelyorgaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el a hüvelyorgazmust?

Figyelt kérdés
soha nem volt még hüvelyorgazmusom és azt mondják, h 100x jobb a csiklóorgazmusnál
2011. máj. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Úgy, hogy használod a keresőt.
2011. máj. 28. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy év nemi élet után feladtam hogy legyen azóta ha nem orális szex van hanem dugás a párommal, akkor nem élvezem ennyi feladtam. Próbállj ki minden pózt amit csak tudsz ha azután sem megy akkor vagy nem vagy képes rá vagy még nem tapasztaltad ki.
2011. máj. 28. 21:52
 3/4 anonim válasza:
ha a pároddal nem megy akkor talán próbáld az önkielégitést mert magadnak csak jobban érzed h mikor közeledsz leginkább az orgazmushoz (egyébként velem is hasonló volt ha helyzet aztán jött egy időszakom amikor sokáig nem volt párom és akkor fordultam és az önkielégitéshez)
2011. máj. 28. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

21:52-esnek

Ne add fel egy év után, én vagy 3-4 éve próbálom, és csak nemrég sikerült elérni, illetve most sem megy mindig.

Együttlét közben szoktam időnként kézzel rásegíteni, úgy könnyebb elmenni, ráadásul az eddigi visszajelzések alapján izgató a látvány is.

23/L

2011. máj. 29. 03:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!