Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 15 év körüli fiúk! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év körüli fiúk! Mennyire zavar ha a barátnőtök tetén valami hiba van? Lent.

Figyelt kérdés
nem ilyen hülyeségekre gondolok.hanem mondjuk nagy a mellbimboja,kicsi a melle,a nemiszerve küllsöjével van baj. dobnátok érte?vagy valami ilyen...
2011. máj. 28. 21:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
oké a helyesirásért elnézést
2011. máj. 28. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok 15 éves és barátnőm sincs de engem ezek nem zavarnak. Ami zavar azt már az elején lehet látni, pl ha nagy barna folt van az arcán.
2011. máj. 28. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nem egyáltalán nem dobnám ilyenért. Ha szeretnék egy lányt, minden hibájával együtt szeretném. Senki sem (lehet) tökéletes.
2011. máj. 28. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok 15/f
2011. máj. 28. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
engem nem,tökmindegy hogy milyen ott lenn nem foglalkozok vele jó érzés és kész..
2011. máj. 28. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:

a 18 az 15 körülinak számít?

addig nem merek válaszolni:DDDDD

2011. máj. 28. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
kb. ebből látszik még hogy milyen éretlen vagy, ha benned ez felmerül mint kérdés, akit szeretsz azt a hibáival együtt szereted.
2011. máj. 28. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretem nem. de jólenne tudni mi is az a hiba pontosan
2011. máj. 28. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ mi a probléma odalent. Ha egy 20 cm-es farok alakú kinövés van rajta, az igen,zavarna.

Egyéként ha szeretem, akkor nem :D

2011. máj. 28. 22:45
 10/11 A kérdező kommentje:

18 év is jo:)

hát a hiba...nem konkrétan csak magamra kérdezek...

nekem nagy a melbimbom és nagyon fura:/ nem tudom mit szolna hozá a fium mert odáig még nem jutotunk el...

a barátnömnek nagyobb az egyik szemérem ajka mint a másik.

és nem naivitás szerintem ha izgulunk mit szol hozá a másik ahoz a hibához amit mi /én gyülölök magamon.

2011. máj. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!