Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhességi teszt-helyesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességi teszt-helyesen végeztem el?

Figyelt kérdés

A tájékoztatóra az van írva, 6 mpig tartsam vizeletsugár alá a tesztet, ehelyett csak 3 mp volt önhibámon kívül. Lehetséges hogy emiatt nem megbízható a negatív eredmény?

(Expect márkájú terhességi teszt volt)

2011. máj. 28. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen lehet.

Sőt, akkor sem megbízható, ha az "aktus" után kevesebb mint (általában) 2 hét telt el. Gyakori hiba, hogy sokan már másnap tesztelnek...

2011. máj. 28. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
én személy szerint vettem egy kis edénykét amit minden gyógyszertárban lehet venni,abba pisiltem és bele tettem a tesztet.pár másodperc mulva megvolt a válasz.de lehet az másmilyen fajta teszt volt
2011. máj. 28. 21:20
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nem, már egy hónap eltelt a történtek óta.

de azért kevés a valószínűsége az álnegatív-eredménynek, nem?

2011. máj. 29. 02:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A kontroll-sáv látszott?
2011. máj. 29. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, az látszott, negatív eredmény lett
2011. máj. 29. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelembe véve, hogy egy hónap telt el az aktus óta (terhesség esetén ilyenkor már elég magas a hCG-szint) és a kontroll-sáv is megvan, így jó eséllyel tényleg nem vagy terhes.

De legközelebb már védekezz, hogy ne kelljen tesztelgetni (kivéve, ha babát akarsz).

2011. máj. 29. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát ha ezt "megúszom" akkor ez örök lecke volt, az biztos.

Köszönöm a válaszokat mégegyszer!

2011. máj. 29. 14:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!