Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáradok le a maszturbációtól? 20/F
Figyelt kérdés
Masztizás után mindig iszonyat fáradtságot érzek,mitől lehet ez?!2011. máj. 28. 14:28
1/6 Smartguy86 válasza:
Talán mert az orgazmus nagyon fárasztó! Az összes izom megkeményedik, a belső szerveid pedig kapnak egy nagy adag endorfin hormont, ami felpörgeti őket. Ez így normális!
Van azonban egy technika, amivel az ejakuláció nélkül is elérhető az orgazmus. Ezt hívják a férfiak multiorgazmusának, mert ugyanúgy képesek lesznek tőle többre, mint a nők. Sok gyakorlás kérdése - meg kell erősíteni a záróizmokat Kegel gyakorlatokkal, és akkor vissza tudod fogni az ejakulációt, de az orgazmus érzése jön ugyanúgy. Ilyenkor nem fáradsz el, nem lankad le a péniszed, hanem élvezheted tovább. De nem könnyű megcsinálni!!!
2/6 anonim válasza:
Az nagyon nagy energiát, kalóriát fogyaszt. Ez természetes, de mindenkinél más, különböző mértékű.
3/6 anonim válasza:
egy tiz perces fizikai munka utan en is faradt vagyok ;) de amugy asziszem egyszeruen csak attol hogy elelvezel es kimegy beloled a szusz. Szeretkezes utan 3 percig nem birok mozdulni :D meg nem is akarok.
4/6 anonim válasza:
A pillanatnyi állapotodtól is függ. Egyébként meg ezen ne aggódj, velem is előfordul.
5/6 anonim válasza:
Basszus, 20 éves vagy, és ennyit nem tudsz? Mert az orgazmus sok energiát igényel!
6/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ilyenkor valami hormon szabadul fel, ami fáradtságot, konkrétan álmosságot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!