Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan manszturbáljak? (többi lenn)
maszturbáljak
élvezetes
húzogasd
légyszi
tanulj meg írni
mennyire vagy nyomorék, ha egyedül még a pi.nádat sem tudod simogatni..?
Látom olvasni nem tudsz.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszont nyelvtanórára még menj vissza pár alkalommal, hogy megtanuld a mondatközi írásjeleket. Illetve 3 mondatot ne 1-be sűríts be.
Nem tudom, én akárhogy próbálom izgatni a csiklómat, mindegy hogyan, meddig vagy ki nyal, de nekem akkor is csak úgy sikerül elélveznem, ha van bennem valami:D
Én vagyok a hüvelyi orgazmusos.
Amúgy nem értem, hogy egyeseket miért zavar, ha egy lány (aki már nem kislány) egy 18+ kategóriás kérdést tesz fel.
Miért kell ezért bántani? Szerintem érthető ha inkább itt kérdezi meg anonim módon, mint otthona szüleitől.
Azt sem értem, hogy miért zaklat fel ennyi embert a helyesírása.Persze, illik odafigyelni rá, de sokszor előfordult már velem is, hogy félre írtam valamit, mert kicsit figyelmetlenebb voltam.Itt biztos mindenki nyelvtan tanár.Egyébként meg normális, hogy ilyen idősen már kezdi érdekelni a saját teste.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!