Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a legtöbb meleg könnyűvérű?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 12:47
1/13 anonim válasza:
Természetesen! Állandóan szűk szaftos segglyukakon jár az eszük.
2/13 anonim válasza:
Hát,amit én látok az alapján igen. Nem vagyok meleg, heteroszexuális nő vagyok,csak akárhányszor ránéztem a társkeresőre 100 melegből 2 keresett kapcsolatot, 98 szexet.
3/13 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy sokkal hűségesebbek, mint a heterok. Nehezebben találnak partnert és jobban ragaszkodnak hozzájuk. Egyébként általában a melegek kifinomultabb, érzékenyebb lelkek. Nagyon nagy művészek vannak köztük.
4/13 anonim válasza:
Úgy hallottad? XDDD
Mégis kitől?
5/13 anonim válasza:
Hát szerintem rosszul hallottad és szerintem nem is találnak nehezen párt. Nézzetek már szét társkeresőkön, több meleg van, mint nő.
Az pedig,hogy vannak közöttük művészek, a heterok között is vannak, szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz.
6/13 anonim válasza:
Apropó..Friderikusz kivel él együtt?
7/13 anonim válasza:
A férfi az férfi. Akár hetero, akár meleg. Ez persze nem jelenti azt, hogy fűvel-fával, csak annyira mint a heterok.
8/13 anonim válasza:
Ne sztereotípiákban gondolkodj, ha mindenkinek a homlokára lenne írva, hogy meleg, meglepődnél:)
9/13 anonim válasza:
Sajnos igaz. A heteró férfiak között is sokan csak a szexre hajtanak, egy melegnek viszont ezt könnyebb elérni egy másik férfinál. Csak kevesen vágynak igazi párkapcsolatra. Nagyon nehéz normális társat találni, aki nem csak azt akarja... De a normális melegek többnyire nagyon ragaszkodóak és nagyon tudnak szeretni :)
18/F
10/13 mysterious dsf válasza:
Általában a bi- és homoszexuálisok (tapasztalataim szerint) sokkal szexorientáltabbak / nagyobb a szexigényük / intenzívebb a szexualitásuk stb. Ezzel semmi baj nincs. A "könnyűvérű" kifejezéssel, illetve annak rosszízű csengésével van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!