Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, mi izgat fel titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi izgat fel titeket szexuálisan egy férfiben/fiúban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
a f.sza
2011. máj. 28. 12:20
 2/10 A kérdező kommentje:
hűha... xD de ha nem élsz vele szexuális életet ugy kerdem :D
2011. máj. 28. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Mint pasi mondom, szerintem egy lelkileg nem 100 nőt akinek gondjai vannak nem izgat fel semmi sem, vagy max az amiben hiányt szenved.

Aki meg amúgy is ki van éhezve, az rákattan az első lehetőségre.

2011. máj. 28. 12:25
 4/10 anonim válasza:
Hm.. jo kerdes. Fel eve vagyok egyutt a baratommal. Mikor meg nem jartunk es szerelmes voltam bele a puszta erintese is mar lazba hozott. Szerintem apuszta kulso eleg, hogy szexualisan felizguljon valaki. :D
2011. máj. 28. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
a feneke :)
2011. máj. 28. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
A férfias kiállása. Ha igazán férfias férfit látok akkor akarva akaratlanul is megindul a fantáziám :)
2011. máj. 28. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy masszőz barátnőmet kérdeztem egyszer erről; megkérdeztem tőle, hogy masszírozás közben nem szokott-e felizgulni olykor-olykor. Azt mondta, hogy általában nem, de megesik, hogy egy-egy kívánatos férfi mellkas láttán beindul a fantáziája.

Szóval ő a mellkasokra szavaz.

2011. máj. 28. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
a tekintete és a testbeszéde
2011. máj. 28. 13:39
 9/10 anonim válasza:
a hangja(hogyha tetszik),ahogy rám néz.na meg persze a szája,ha szép és formás.:DD
2011. máj. 28. 14:21
 10/10 xoxo18 válasza:
az illata,és amikor a nyakam kőrül csókol lassan.na annak sokszor nemtudok ellenállni.xD
2011. máj. 28. 14:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!