Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha (sokat) szexelünk, utána nem kívánjuk egy ideig annyira szexet?
Kinek mi a sok...
Napi 1-2 szex szerintem egyáltalán nem az
Ha már szexeltél sokat akkor megfigyelhetted hogy egy idő után már nem olyan erős az orgazmus. Ez azért van mert minél többet szexelsz annál jobban kielégül a szexuális igényed.
(Pl. ha szereted a csokit:minél több csokit eszel annál kevésbé kívánod.)
Kedves második válaszoló :) én ezt még nem vettem észre, se a csokinál, se a szexnél.
szerintem, csak attól lesz alacsonyabb, mert regenerálódik a szervezet, kicsit pihen, hogy aztán újult erővel vesse bele magát megint.
de kérdés, mi az "alacsonyabb" és mi a "sok szex"?
hát naná, hogy jobban kívánod hogyha nincs 1-2hétig szex. hiszen szereted a másikat, és testileg is hiányzik.
(hogyha jóllaktál palacsintából, akkor nem fogsz még egyet enni, akkor sem ha ott van előtted, viszont, hogyha 2hétig nem eszel...:-))) )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!