Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hiszel abban, hogy egy fiú és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel abban, hogy egy fiú és egy lány között lehet csak barátság?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 00:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szerintem létezik, csak mindkét alanynak így kell gondolkodnia:)
2011. máj. 28. 00:46
 12/23 anonim ***** válasza:

Igen, én lány vagyok, és az egyik legjobb barátom fiú.

Ja, azt kihagytam, hogy a srác meleg. De létezik...:)

2011. máj. 28. 00:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne, hanem tudom, hogy lehet.
2011. máj. 28. 00:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem évek óta a legjobb barátom lány és sokkal jobban érzem magam vele mint mondjuk egy nagyon jó haverral. Aludtunk már együtt is és nem volt semmi köztünk... De most mindkettőnk párkapcsolata (vagyis az enyém már nem mert pár napja szakítottunk a sok vita miatt) tele van veszekedéssel és azt veszem észre hogy sokkal jobban keressük egymás társaságát, többet ölelgetjük egymást stb azaz több a testi kontaktus is és ami fura hogy nagyon hiányzik, úgy mint barátnőm is hiányzott mikor szerelmes voltam belé, meg ő is feltűnően többet keres mint eddig. Úgyérzem ez a dolog kezd több lenni a barátságnál.. :S

19/f

2011. máj. 28. 00:59
 15/23 anonim ***** válasza:

Aki azt állítja "tapasztalatból", hogy nem, az egyszerűen nem tapasztalt eleget. Mondhat akárki akármit, nem is kérdés, hogy van. Az viszont igaz, hogy tíz esetből kilencben az egyik fél biztos többet akar. Viszont van olyan is, hogy több mint tíz éve tart a barátság, a fiú is, a lány is nagyon szerelmes, de mindketten másba.

Nem hogy hiszek benne, tudom, hogy van. Ez tény.

2011. máj. 28. 01:00
 16/23 anonim ***** válasza:
van néhány lánybarátom, de szívem szerint mindet megdöngetném. van egy különleges közülük, akivel kölcsönös a vonzalom, de nem akarjuk elb*szni a barátságunkat.
2011. máj. 28. 01:00
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha már megvolt a dugás és letisztult,hogy egyik sem akar kapcsolatot a másiktól,akkor simán kialakulhat barátság is.

Egyéb esetben meg csak gyerekkorban.

2011. máj. 28. 01:25
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor, azok szerint, akik szerint nem lehet fiú és lány között barátság, ők cáfolnak minden olyasmit, hogy "csúnya" fiúk, és "csúnya" lányok nem kellenek senkinek. Mert ezek szerint annyira kellenek MINDENKINEK, hogy nem is alakulhat ki barátság semmilyen fiú és lány között. Mert úgyis vonzódnak egymáshoz.

Heh?! Ezt sikerült már így átgondolni? Nem, mi?

2011. máj. 28. 01:28
 19/23 anonim ***** válasza:
igen :)
2011. máj. 28. 01:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Én hiszek a fiú-lány barátságban! Hetero srác vagyok, de a lányokkal könnyebben kijövök, mint sok fiúval (általában). A legjobb barátaim között például kapásból 4 lányt tudok említeni! Persze, fennáll a veszélye, hogy az egyik fél (vagy mindkettő) idővel többet akar majd. Bevallom, hogy a 4 csaj közül az egyikkel kapcsolatban már nekem is beindult a fantáziám, és régebben titokban próbáltam is felé közeledni, de ez már a múlt, azóta minden elmúlt, és barátságban vagyunk azóta is! Erről ő mondjuk nem tud, hogy régebben bejött nekem, de nem is baj!

Röviden: szerintem igenis létezik barátság a két nem között. Másik dolog, hogy viszonylag ritkán fordul elő - ebben a szexcentrikussá vált, erkölcstelen világban..

2011. máj. 28. 08:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!