Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha az első orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha az első orális szex alatt nem tudtam kielégíteni a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem magamat de sajnos nem sikerült. eleinte a barátnőm türelmes volt, aztán félbeszakított. Most mit tennétek a helyemben? Beszéljük meg? Nagyon kellemetlen a számomra.
2011. máj. 27. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kellemetlen!!!!

Ez azért többtényezőz, lehet nagyon jól csináltad, csak a barátnőd nem volt olyan paszban.

Nagyon jó dolog, ha a barátnőd közben navigál, hogy pontosan hogy szereti, abból te le tudod szűrni az igényeit, illetva azt hogyis szereti. Minden nő más, ezért meg kell őt ilyen szempontból is ismerni.

A barátom fél évig nem tudott orálisan kielégíteni, de már beletanult, és valami fergeteges ahogy csinálja....:)

2011. máj. 27. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne érzed kellemetlennek. Meg kell tanulni, meg lehet tanulni, hogy mi, és hogyan jó a másiknak. Segítsetek egymásnak, és beszéljétek meg.
2011. máj. 27. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
dehogy baj, az elsőnél ez normális. beszéld meg vele, hogy hogyan szeretné, pontosan hol izgasd stb. elvégre fordítva is ugyanúgy megy, első szopásnál sem sikerül elsőre eltalálni, hogy pontosan hogyan kell, kinek mi a jó:)
2011. máj. 27. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
igen csatlakozom az elöttem lévőhöz.én is szoktam páromat írányitani hogy hogy jó meg hogy csinálja és ugy el ismegyek meg már nem is kell neki nagyon mondani mert tud mindent.meg beszélheted vele ha van rá szükság kérdezd meg hogy szerinte ezt meg kell e beszélni,vagy hogy mit szeretne mit csiinálj neki közben vagy hogy...
2011. máj. 27. 22:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam. megpróbálom megbeszélni a barátnőmmel. Nem szeretném ha ez akadály lenne és nem tudnánk tovább lépni. Az igazság, hogy még nem voltunk együtt. Ez az orális csak egy próbálkozás volt a komolyabb szex előtt.
2011. máj. 27. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

vannak erre érzékeny , és kevésbé érzékeny csajszik , nők.. vannak olyanok akik nagyon könnyen ,nehezen , vagy csak nagyon hosszú idő múlva az orgazmusig eljutók ..

szóval ez nemcsak egy cuccon múló dolog , és pláne elsőre .

általában a csajsziknak megfelelő hangulati , izgalmi állapot elérése után lehetséges és könnyebb nekik az orgazmusig eljutni .. análisan pont nem a legkönnyebb - a legtöbbnél , az átlagnál .

ha érzelmileg "ott van" és előtte maszturbál vagy hosszabb előjáték után , akkor könnyebben juthat el a csajszi a csúcsra - de még erre sincsen garancia ,

viszont ha mindez egyben van , akkor is nagyon jól fogja érezni magát az örömödre is , illetve kívánni fogja később is ezt a "foglalatoskodást" .

de mindenfajta előkészítés nélkül a cucc nem annyira fog menni/működni . a csajszik mindenfajta "berendezése" agyilag-fizikailag sokban különbözik tőlünk pasiktól /nekünk már a csajszitól akármi is elég és elsőre

2011. máj. 27. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

jaja.. a legtöbb pasi ahol van ott kezd neki análisan .. holott abba fogja hagyni hamar , mert az a póz ami éppen adódót , az tuti hogy egy számára kényelmetlen póz lesz .. de ha erre is odafigyelsz , akkor nem a nyakad kitekeredésére vagy a elzsibbadó görcsbe álló lábodra fogsz koncentrálni és 2 percig bírva abbahagyni az egészet /csinálja ezt az akinek hét anyja van !/ , hanem erre az aktusra mindketten kényelmes pózt felvéve leszel képes valóban "játszani" és örömet is okozni , hiszen csak oda fogsz figyelni és a "válaszokat" is fogod tudni "értelmezni" és legalább 5x annyi ideig tarthat és finoman - mert kényelmes is ..

erre a fontos dologra a legtöbb pasi és csajszi nem figyel oda és nem is olvastam róla sehol ..

2011. máj. 27. 23:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!