Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a segglyuk körüli szőr?
Figyelt kérdés
és a fanszőr? na, abból sosem lesz csupaszcsiga, hanem csak jobb ötlet kicsit megnyírni?2011. máj. 27. 21:04
1/13 anonim válasza:
Én fiu vagyok azt mondom tartsd tisztán vágd fazonra a golyókon azt kész. én is rühellem ezt az új divatot hogy borotváld a segged a lábad a farkad a hasad az arcod. Ha valakinek tetszel tetszeni fogsz úgy is azt kész.
2/13 A kérdező kommentje:
csak a golyókat?
2011. máj. 27. 21:15
3/13 anonim válasza:
én csak fent megritkítom hogy ne legyen nagy a sérója azt kész. a golyók azok tuti nagyon viszketnének ha leborotválod.
4/13 anonim válasza:
hát én csak a pajszer körül szoktam megigazitani mégse dzsungel legyen a csaj meg mit keresne a seggembe?
5/13 anonim válasza:
pontosan..a búzákat lehet h zavarja, de egy csaj mit csinálna mögötted..nézd te hátulról a csajt..viszont akk nagy baj van ha olyan a csaj segge mint a tied
6/13 anonim válasza:
Nekem a csajom rendszeresen kinyalja a seggemet, ami isteni érzés, mindenkinek ajánlom. Persze ehhez az kell, hogy ne legyen olyan nagy szőr ott, úgyhogy le kell biza vágni.
9/13 anonim válasza:
Na figyu!
Borotváld a golyóidat és a farkad tövénél, legyen mindig simák!
A többi szőrt én 3-as fokozaton szoktam hajnyíróval letolni.
A seggednél meg ha 2-3 centis szőr van az szerintem undorító!!!
Azt szőrtelenítő krémmel kell kiiktatni legalább 1-2 havonta!
10/13 A kérdező kommentje:
jóvan, kösz a válaszokat, jó arra, én is rájöttem, hogy a csajnak semmi keresnivalója hátul, én úgy gondolom, hogy a férfiaknak a segglyuk az CSAK kijáratnak való, és SEMMINEK SEM SZABAD bejáratként használnia.... legalábbis sztem, nem akarom részletezni, hogy mire gondolok, szoval csak ugy azért kérdezem, hogy egyáltalán egészséges-e hogy ott van körülötte a szőr, mert hát ugye senkisem örül a betyárgombócnak, és hát gondoltam a hónaljnál is dezodor jobban hat ha egyenesen a hónaljra megy és nem akad fenn a hónaljszőrön (én ott borotválom) csak hát ott hátul lennt, nem tudtam, elöl meg azért nem akarok "kisfiúsan" kinézni, de azért "dzsungelharcos"-t sem akarok az ezredesből....
2011. máj. 28. 11:18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!