Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "unja" meg a párja testét egy pasi?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:40
Na végre egy normális hozzászólás, ami vmi egészséges mentalitást tükröz.
"Szóval most lány létemre kezdhetek félni, hogy más vízekre evez?"
Most kezdödött a kapcsolatotok és már jár az agyad?
Szegény srác, nagy bajban van.
Szia!
Remélem meg tudlak nyugtatni egy kicsit, kedves Kérdező :)
Én majdnem 4 éve vagyok együtt a párommal, és bár nem lakunk együtt még, de napi szinten találkozunk, és a mai napig elég neki annyi ahhoz, hogy beinduljon, hogy ha meglát akár fehérneműben, vagy meztelenül, vagy csak egy kis feszülős ruciban :)
Illetve minden pasinak vannak kedvenc testrészei a nőn, amiktől rögtön beindul, az én páromnak pl rögtön feláll ha megsimizheti a talpam, vagy a fenekem, mert ő erre gerjed a legjobban :)
Szerintem is inkább a rutin, meg a megszokás a probléma. Valóban a legjobb csajra is rá lehet unni,meg a legjobb pasira is, ha minden nap ugyanolyan, minden szex ugyanolyan.
Persze hosszú idő után már attól is lehet tartani, hogy egyszerűen csak izgalomra valaki másra vágyik a partner.
Az is változó szerintem, hogy ki izgul fel a barátnője meztelen testére ( akár évekig is ) és ki nem. Volt már olyan pasim is, aki csak akkor jött izgalomba, ha összebújtunk, megérinthetett, vagy én őt stb,A mostani pasim pedig már 3 éve folyamatosan lát engem meztelenül, fehérneműben vagy csak szexibb ruciba, vagy szexi magassarkúba, és máris álló farokkal közelít felém.
(együtt is élünk)
Persze nem tartom kizártnak, hogy ettől függetlenül nem gondolt még arra, hogy valyon mással milyen lenne, vagy esetleg nem próbálta-e ki azóta mással is.
Engem ez mégsem zavar, mert ettől még én jól érzem magam vele, szeretem, és tudom, hogy ő is, és hogy szexinek tart.Ezért nem szoktam ezen rágódni.
Nekem is vannak olyan időszakok, amikor már kicsit kezdem kötelességnek érezni a dolgot, de aztán mindig történik egy fordulat ami miatt újra éled a szenvedély.
(gondolok itt, új póz, minimális frizura, ruhatár változás kicsit más stílusban, másfajta közös programok, lakás átrendezés, új bútor ezáltal kicsit más környezet stb.)
Sőt, bár emiatt lehet, hogy meg fogtok kövezni, de nálunk működik az "amiről nem tud a másik az nem fáj neki" mondás.
Az izgalom, az újdonság nálunk bevált, mert egy esetleges másik emberrel történt szex, vagy csak flört új erőt ad, és ezt az új vágyat, lendületet mi ügyesen a kapcsolatunkba, a szerelmünkbe hozzuk be.
Direkt egy kicsit szemellenzővel járunk, hogy a másik ne érezze bezárva magát, és ne kelljen félnie a lebukástól, mert az megint csak feszültséget, vitát szül, ami megrontja a kapcsolatot.
Sziasztok!
2 éve ismerjük egymást a barátommal, és akárhányszor csináljuk, mindig látom, hogy elkezd izgulni, amint lekerül rólunk a ruha. Minden alkalom más és más, rengeteg új dolgot próbálunk ki, én is igyekszem magamat "karban" tartani sporttal, és táplálkozással. Ahol a férfi nem izgul fel a másik közelségétől, és a testének a látványától ott már gond van az érzelmek terén. Én női szemszögből azt tudom mondani, hogy a párom teste a mai napig felizgat. Én is szeretem az ő testét, és ő is szereti az enyémet. Ahol mindkét fél szereti önmagát, és a párját ott nem hiszem, hogy valamikor is "megunja" a másikat.
Ha a nő ügyesen csinálja, akkor egy egész élet is kevés.
Csak úgy kellene viselkedni nektek is, kedves hölgyeim.
Pl. alapszabály, hogy hálószoba és mondjuk fürdőszoba kivételével nem mutatkoztok meztelenül a fiútok előtt. Ha elmúlik a férfiban az a tudat, hogy ő szerzi meg a nőt, akkor naná, hogy új kihívásokat fog majd keresni. Mindig érezze, hogy meg kell titeket hódítania.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!